«Δεν δόθηκε καμία εξήγηση από τον υπουργό και αναρωτιέμαι θα έκανε τις ίδιες παρατηρήσεις για έναν άνδρα;», δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου, χαρακτηρίζοντας θλιβερά τα όσα είπε.
Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στο Θέμα, ο υπουργός Δικαιοσύνης υποστήριξε ότι οι ενστάσεις που εξέφρασαν η Μαριέττα Γιαννάκου και η Όλγα Κεφαλογιάννη «προέρχονται από προσωπικά βιώματα» και ξεκαθάρισε ότι «η νομοθέτηση δεν γίνεται με προσωπικά βιώματα και πρέπει να το καταλάβουνε».
Σχετικά με τις δηλώσεις του συναδέλφου της Γιάννη Λοβέρδου ότι ο κακοποιητής μπορεί να είναι καλός γονιός, η Μαριέττα Γιαννάκου, δήλωσε ότι εξεπλάγην καθώς τον γνωρίζει και είχε θετική άποψη, ενώ ζήτησε να δώσει ο ίδιος εξηγήσεις καθώς όπως είπε η πρώην υπουργός «κάπου ξέφυγε το πράγμα».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.