Μεσανατολικό - Al Jazeera: Πρόθυμο το Ισραήλ να συζητήσει την κατάπαυση του πυρός
Σύγκληση του συμβουλίου ασφαλείας του Ισραήλ το απόγευμα της Πέμπτης - Ο Νετανιάχου είναι πιθανό να παρουσιάσει προς έγκριση μια μονομερή συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
Η ισραηλινή κυβέρνηση ενημέρωσε επίσημα τον Αιγύπτιο διαμεσολαβητή, που έχει επιφορτιστεί με τις έμμεσες συνομιλίες Ισραήλ - Χαμάς για την κατάπαυση πυρός, πως «προτίθεται να να τερματίσει την επιχείρησή του στη Γάζα», ανέφερε το καταριανό Al Jazeera, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές.
Το ίδιο ρεπορτάζ δεν προσδιόρισε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο για την υλοποίηση της εκεχειρίαςανάμεσα στις δυο πλευρές.
Στο μεταξύ, το ισραηλινό συμβούλιο ασφαλείας συνεδριάζει από το απόγευμα της Πέμπτης για να συζητήσει την πιθανότητα «συμφωνίας» με τους Παλαιστίνιους.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Haaretz, ο Νετανιάχου είναι πιθανόνα παρουσιάσει προς έγκριση στο συμβούλιο ένα μονομερές προσχέδιο συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV