Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών,Τζο Μπάιντενκάλεσε την Πέμπτη τις εμπλεκόμενες πλευρές στη Μέση Ανατολή να προχωρήσουν σε αποκλιμάκωση της βίας, καθώς οι συγκρούσεις στη Γάζα εντείνονται, με το Ισραήλ να φέρεται να προετοιμάζει χερσαία επέμβαση. Ο Αμερικανός πρόεδρος πρόσθεσε ότι θέλει να δει μια σημαντική μείωση των πυραυλικών επιθέσεων.
«Ένα από τα πράγματα που έχω δει μέχρι στιγμής είναι ότι δεν υπήρξε σημαντική υπερβολική αντίδραση από το Ισραήλ» πρόσθεσε ο Μπάιντεν.
Ο Μπάιντεν, μιλώντας σε δημοσιογράφους του Λευκού Οίκου, δήλωσε επίσης ότι αναμένει να έχει περισσότερες συνομιλίες με τους ηγέτες της περιοχής. Παράλληλα, είπε πως χθες είχε «μια σύντομη» επικοινωνία με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι ανέφερε από την πλευρά της ότι η Αίγυπτος, η Τυνησία και άλλες χώρες μπορούν να παίξουν βραχυπρόθεσμα κάποιον ρόλο για την αποκλιμάκωση της κατάστασης.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.