Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Συνάντηση Μπλίνκεν - Λαβρόφ την επόμενη εβδομάδα
Η συνάντηση των δύο υπουργών Εξωτερικών θα πραγματοποιηθεί στην Ισλανδία
Ο Αμερικανός υπουργός ΕξωτερικώνΆντονι Μπλίνκεν είχε μια τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ και συζήτησαν για την επερχόμενη συνάντησή τους την επόμενη εβδομάδα στο περιθώριο της υπουργικής συνάντησης του Αρκτικού Συμβουλίου στην Ισλανδία, ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Ο Μπλίνκεν επανέλαβε την έκκλησης της Ουάσινγκτον η Μόσχα να αποφυλακίσει άμεσα τους Αμερικανούς που κρατούνται στην Ρωσία και έδωσε στον Λαβρόφ μια σύνοψη της αμερικανικής πολιτικής για την Βόρεια Κορέα, συμπλήρωσε η ανακοίνωση του αμερικανικού ΥΠΕΞ.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.