Ellen DeGeneres: Ανακοινώνει το τέλος της εκπομπής της μετά από 18 χρόνια

Ellen DeGeneres: Ανακοινώνει το τέλος της εκπομπής της μετά από 18 χρόνια

Η εκπομπή από την αρχή της σεζόν... αιμορραγεί και οι τηλεθεάσεις έχουν πέσει μετά τη δημοσιοποίηση καταγγελιών που έλεγαν πόσο τοξικό είναι το περιβάλλον γύρω από την Ellen

ellen
Η Ellen DeGeneres πρόκειται σήμερα να ανακοινώσει το τέλος της εκπομπής της «The Ellen DeGeneres show» σύμφωνα με την Daily Mail.  Μετά από 18 σεζόν και περισσότερα από 3.000 επεισόδια, πηγή κοντά στην παρουσιάστρια και κωμικό δήλωσε λέει στο DailyMail.com ότι η Έλεν αναμένεται να κάνει την ανακοίνωση σήμερα επειδή «πιέζεται και το έχει ήδη συζητήσει με την ομάδα της». Σύμφωνα με την ίδια πηγή η παρουσιάστρια θα ανακοινώσει «μια ακόμη σεζόν μετά από αυτήν η οποία θα βγει στο τέλος του 2021». 

Η εκπομπή αιμορραγεί και οι τηλεθεάσεις έχουν πέσει μετά τη δημοσιοποίηση καταγγελιών που έλεγαν πόσο τοξικό είναι το περιβάλλον γύρω από την Ellen. Οι τηλεθεάσεις στη Νέα Υόρκη και το Σικάγο μειώθηκαν κατά 40%, ενώ στο Λος Άντζελες έχασε το 59% των θεατών, ενώ στο Σαν Φρανσίσκο έχασε το 50% των τηλεθεατών.

Από την πρεμιέρα της σεζόν τον Σεπτέμβριο έαως τον Μάρτιο, η εκπομπή συγκέντρωσε κατά μέσο όρο 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές, 1,1 εκατομμύρια λιγότερους από το ίδιο χρονικό πλαίσιο πριν από ένα χρόνο.

«Έμαθα ότι συμβαίνουν πράγματα εδώ που ποτέ δεν θα έπρεπε να έχουν συμβεί» είχε πει η Ellen στην πρεμιέρα της σεζόν και συνέχισε:

«Τα παίρνω όλα πολύ σοβαρά και θέλω να πω ότι λυπάμαι πολύ για τους ανθρώπους που τους επηρέασαν. Ξέρω ότι βρίσκομαι σε θέση ισχύος και συνειδητοποιώ ότι έχω την ευθύνη. Αναλαμβάνω την ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στην εκπομπή μου».

Πρόσθεσε ακόμη ότι μετά τις καταγγελίες που δημοσιοποιήθηκαν έχει κάνει «τις απαραίτητες αλλαγές» στην εκπομπή. «Είχαμε πολλές συζητήσεις τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με την εκπομπή, τον χώρο εργασίας και τι θέλουμε για το μέλλον. Έχουμε κάνει τις απαραίτητες αλλαγές και σήμερα ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο» είχε δηλώσει.

Ειδήσεις σήμερα 

Μάικλ Τζόρνταν: Αποκάλυψε την τελευταία συνομιλία του με τον Κόμπι Μπράιαντ

Πυρετός προετοιμασιών για το άνοιγμα του τουρισμού - Πώς θα έρχονται στην Ελλάδα οι ξένοι επισκέπτες

Οι Γερμανοί πολίτες ζητούν «απεγνωσμένα» να εμβολιαστούν έναντι της Covid-19
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης