Διαζύγιο Μπιλ Γκέιτς: Κινέζα διερμηνέας διαψεύδει τις φήμες ότι είχε ανάρμοστη σχέση με τον ιδρυτή της Microsoft

Διαζύγιο Μπιλ Γκέιτς: Κινέζα διερμηνέας διαψεύδει τις φήμες ότι είχε ανάρμοστη σχέση με τον ιδρυτή της Microsoft

Δεν ευθύνομαι εγώ για το χρυσό διαζύγιο των 130 δισεκατομμυρίων δολαρίων λέει η 36χρονη Ζε «Σίλι» Γουάνγκ

shelly_1
Λίγες ώρες αφότου αποκαλύφθηκε η ιδιαίτερη σχέση του ιδρυτή της Μπιλ Γκέιτς με την πρώην ερωμένη του Αν Γουίνμπλαντ, στη διάρκεια του έγγαμου βίου του με την Μελίντα, μία Κινέζα διερμηνέας διαψεύδει τις φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ότι είναι η πέτρα του σκανδάλου για το «χρυσό διαζύγιο» του ζεύγους.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» επικαλούμενη κινεζικά social media, η 36χρονη Ζε «Σίλι» Γουάνγκ , που εργάζεται ως διερμηνέας στο Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, φέρεται ότι είχε δεσμό με τον 65χρονο δισεκατομμυριούχο κι ότι αυτή ουσιαστικά ευθύνεται για την διάλυση του γάμου του και τον διαμοιρασμό της περιουσίας του ζευγαριού που αγγίζει τα 130 δισεκατομύρια δολάρια.

shelly_3


Τα κινέζικα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οργιάζουν τις τελευταίες ώρες με τις «κακές γλώσσες» να λένε ότι η Γουάνγκ είχε ανάρμοστη σχέση με τον Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και πατέρας της με βάση την διαφορά ηλικίας τους.

Η 36χρονη Γουάνγκ είναι επαγγελματίας διερμηνέας που ζει στο Σιάτλ και ανύπαντρη, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail». Σε χθεσινή δημοσίευσή της στο κινεζικό Twitter, το Weibo, η ίδια έκρινε «αβάσιμες έως τρελές τις φήμες» αυτές.

Μάλιστα, πολλοί φίλοι της έσπευσαν να την υπερασπιστούν λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν μπορούν καν να φανταστούν πως ξεκίνησε αυτή η φήμη.

shelly_2


«Είναι μια πρώην συνάδελφός μου, ένα πολύ ηθικό κορίτσι και ένα άτομο που θαυμάζω. Δεν πιστεύω ότι θα εμπλεκόταν σε γάμους άλλων ανθρώπων», έγραψε η Λι Ντόνγκλι.

Κλείσιμο
Εκτός από διερμηνέας, η Γουάνγκ έχει εργαστεί επίσης ως αεροσυνοδός στις αερογραμμές «Delta Airlines», σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις της στα social media.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, η 36χρονη διερμηνέας είχε εκπαιδευτεί να πιλοτάρει αεροπλάνα και μάλιστα κατάφερε να πάρει το δίπλωμά της.

shelly_4




Ειδήσεις σήμερα

Θύελλα οργής για YouTuber που έκανε ευθανασία στον σκύλο της αφού δάγκωσε τον γιο της

Γεωργαντάς: Θα σταματήσουν τα SMS από τις 15 Μαΐου

«Χτίζεται» το τείχος ανοσίας: Μέχρι τέλος Μαΐου 20% των πολιτών θα έχει πλήρη θωράκιση κατά του κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης