Λαίδη Κάμπελ: Η Μέγκαν παίζει το χαρτί του ρατσισμού για να καλύψει τις βρομιές της

Λαίδη Κάμπελ: Η Μέγκαν παίζει το χαρτί του ρατσισμού για να καλύψει τις βρομιές της

Η λαίδη C που δεν μασάει τα λόγια της κατηγόρησε τη Δούκισσα του Σάσεξ ότι «είναι δραματικά κακότροπη», γκρινιάρα, κλαψιάρα και drama queen και πως ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα την είχε παντρευτεί αν ήταν λευκή

LADY_CAMBEL_SUSSEXES_2
H λαίδη Κόλιν Κάμπελ αφού τάραξε τα νερά αποκαλύπτοντας πως ήταν η πριγκίπισσα Άννα που εξέφρασε τις επιφυλάξεις της για το χρώμα του Άρτσι, δίνοντας έτσι λαβή στην Μέγκαν Μάρκλ να μιλήσει για ρατσισμό μέσα στην βασιλική οικογένεια, «ξαναχτύπησε» με νέες δηλώσεις.

Σε νέα της συνέντευξη κατηγορεί τη Δούκισσα του Σάσεξ ότι «παίζει το χαρτί του ρατσισμού με στόχο να κουκουλώσει τις δικές της πομπές, καθώς είναι δραματικά κακότροπη». Η 71χρόνη λαίδη Κάμπελ, εμφανίστηκε στο Today Show της αυστραλιανής τηλεόρασης και δήλωσε, επίσης, πως «αν η Μέγκαν ήταν λευκή, ο Χάρι δεν την είχε παντρευτεί ποτέ».

«Η Μέγκαν έχει μετατρέψει το χρώμα σε όπλο. Όσο θα παίζει το χαρτί του ρατσισμού και θα εμφανίζεται ως θύμα, τόσο θα μπορεί να δικαιολογεί τον κακότροπο χαρακτήρα της» δήλωσε η λαίδη στο πρωινάδικο.

«Δεν έχει όρια η φιλοδοξία της όσο θα παίζει το χαρτί του χρώματος. Ξέρει πολύ καλά ότι ο Χάρι την παντρεύτηκε για αυτόν τον λόγο. Το χρώμα της - ελαφρά σκούρο- είναι exotic για τη βρετανική αριστοκρατία. Το ξέρω πολύ καλά, γιατί και εγώ κατάγομαι από την Τζαμάικα και παντρεύτηκα μέσα στην αριστοκρατία της Σκωτίας. Το ελαφρύ μαύρισμα είναι εξωτικό και μυστηριώδες για τους Βρετανούς αριστοκράτες. Αν η Μέγκαν ήταν λευκή, δεν υπήρχε περίπτωση να την είχε παντρευτεί ο Χάρι» συμπλήρωσε η λαίδη Κάμπελ.

meghan_harry1


«Φυσικά και ο Τύπος της επιτέθηκε. Έτσι είναι τα βρετανικά ταμπλόιντς. Χτυπάνε οποιονδήποτε βρίσκεται στο προσκήνιο. Απλά, η Μέγκαν είναι γεννημένη γκρινιάρα, κλαψιάρα και drama queen» δήλωσε η λαίδη C και συμπλήρωσε πως: «Δεν την έχω συναντήσει και δεν θέλω να τη συναντήσω. Κάθε σοβαρή βιογράφος δεν πρέπει να συναντά το αντικείμενο της ερευνάς της, γιατί θα συνδεθεί συναισθηματικά μαζί του και θα συμπάσχει μαζί του, αντί να στέκεται και να  το κριτικάρει από απόσταση».

«Κανείς από τη βασιλική οικογένεια δεν έχει μιλήσει μαζί τους μετά τη συνέντευξη, το τηλεφώνημα του Ουίλιαμ και όσα διέρρευσαν στον τύπο. Μπείτε λίγο στα παπούτσια της βρετανικής οικογένειας. Σιχαίνονται να βλέπουν τα άπλυτα τους να κρέμονται σε όλα τα διεθνή μίντια. Ξέρουν πια, πως ότι και αν συζητήσουν με τους Σάσεξ τηλεφωνικά, θα διαρρεύσει από τους φίλους της Μέγκαν άμεσα στα αμερικανικά μίντια. Θα πάρει πολύ καιρό να κλείσει αυτή η πληγή που άνοιξαν. Ηταν ανοησία που μίλησαν στην Όπρα» πρόσθεσε  η λαίδη Κάμπελ.

CS71476472JPG-1
Η λαίδη Κόλιν Κάμπελ είναι γνωστό ότι δεν μασάει τα λόγια της


Η λαίδη Κόλιν Κάμπελ έγινε διάσημη στη βρετανική τηλεόραση,  όταν πρώτη μίλησε για τις διατροφικές διαταραχές της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Το 2018, επίσης, άναψε νέες φωτιές στο παλάτι όταν το στόχαστρο της Λαίδη Κόλιν Κάμπελ, πρώην συζύγου του γιου του δούκα του Άργκιλ, λόρδου Κόλιν Κάμπελ, μπήκε η βασίλισσα Ελισάβετ!

Στο βιβλίο με τίτλο «Ο γάμος της βασίλισσας Ελισάβετ»,  αναφερόταν στην πρώτη νύχτα γάμου της βασίλισσας και του πρίγκιπα, αφήνοντας υπόνοιες πως πέρασαν μια νύχτα που θα θυμούνται για πάντα γιατί ακόμα και οι υπηρέτες το συζητούσαν.

Συνολικά η λαίδη Κάμπελ έχει γράψει 8 βιβλία για τη βασιλική οικογένεια και είναι η πρώτη που προσκαλείται στα βρετανικά πρωινάδικα να πάρει θέση όταν προκύπτουν ζητήματα βασιλικής φύσεως...

Κλείσιμο
Lady_Colin_Campbell
H λαίδη Κόλιν Κάμπελ, μαζί μετους δύο γιούς της, στον κήπο του σπιτιού της Goring Castle.
Inveraray_Castle_-_south-west_facade
To Inveraray Castle - που έχουμε δει στο Downton Abbey - είναι το σπίτι του Δούκα του Αργκίλ στη Σκωτία. H λαίδη Κάμπελ είχε παντρευτεί και χωρίσει πλέον τον δευτερότοκο γιό του Δούκα.




Ειδήσεις σήμερα: 

«Ο Τραμπ είχε χαστουκίσει τη Μελάνια» - Τι αποκαλύπτει πρώην σωματοφύλακας για το ζεύγος

635 νέες εισαγωγές σε μια μέρα - Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης