Μέγκαν Μάρκλ: Μήπως φλερτάρει με τον Λευκό Οίκο;

Μέγκαν Μάρκλ: Μήπως φλερτάρει με τον Λευκό Οίκο;

Το ζεύγος Σάσεξ θέλει να αυξήσει την επιρροή τους στις ΗΠΑ - Προσέλαβαν τη σύμβουλο της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον το 2016

markle0
Ενισχύοντας τις φήμες ότι η Μέγκαν Μαρκλ είναι τόσο φιλόδοξη που θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμη και τον προεδρικό θώκο στις ΗΠΑ το 2024, το ζεύγος Σάσεξ προσέλαβε την σύμβουλο της προεκλογικής εκστρατείας της πρώην υπουργού Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, το 2016.

Η Μέγκαν και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι καλωσόρισαν στα γραφεία της εταιρείας παραγωγής τους «Archewell Audio» τη Ζενεβιέβ Ροτ, ιδρύτρια του οργανισμού «Invisible Hand» (Αόρατο Χέρι), όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Express».

Ο οργανισμός της Ζενεβιέβ είχε συνεργαστεί με την Χίλαρι Κλίντον πριν από πέντε χρόνια. Τώρα, όμως, η επικεφαλής του «Ιnvisible Hand» θα ενώσει τις δυνάμεις της με τους «αντάρτες των βρετανικών Ανακτόρων», κάτι που μπορεί να δείχνει τις κρυφές πολιτικές φιλοδοξίες του ζεύγους Σάσεξ, κυρίως της Μέγκαν, προσθέτει το δημοσίευμα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Μέγκαν και ο Χάρι θέλουν να αυξήσουν την επιρροή τους στις ΗΠΑ.

Η Ζενεβιέβ Ροτ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με το πρώην προεδρικό ζεύγος Ομπάμα στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Let Girls Learn», με στόχο την υποστήριξη της ισότητας των δύο φύλων.

Πάντως, αν και η Μέγκαν δεν έχει αποκαλύψει δημοσίως την επιθυμία της να ασχοληθεί με τα κοινά, παρότρυνε με θέρμη τους Αμερικανούς πολίτς να ψηφίσουν στις εκλογές του περασμένου έτους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόσληψη της Ζενεβιέβ Ροτ γίνεται λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο γαλαζοαίματος Χάρι έπιασε την πρώτη του δουλειά σε μια εταιρεία ψυχικής υγείας, την «BetterUp».

Ο Δούκας του Σάσεξ θα είναι «επικεφαλής επιρροής» στην εταιρεία ψυχικής υγείας που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο.


Ειδήσεις σήμερα 

«Όργια» στην αυστραλιανή βουλή: Βίντεο με αυνανισμό και σεξ βουλευτών στην αίθουσα... προσευχής!

25η Μαρτίου: Η αναφορά του Sputnik για την επίσκεψη Μισούστιν στην Αθήνα


Σχεδιάζονται τα εμβόλια της επόμενης γενιάς για τον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης