Λευκός Οίκος: Κατηγόρησε τα σκαλιά του Air Force One για το ατύχημα του Μπάιντεν - Η αντίδραση του Τραμπ –Δείτε βίντεο

Λευκός Οίκος: Κατηγόρησε τα σκαλιά του Air Force One για το ατύχημα του Μπάιντεν - Η αντίδραση του Τραμπ –Δείτε βίντεο

«Ο πρόεδρος είναι 100% καλά, δεν ξέρω αν έχετε δοκιμάσει να ανεβείτε σε αυτά τα σκαλιά, είναι λίγο δύσκολο», είπε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου τη Δευτέρα στην καθημερινή της ενημέρωση

biden_steps
Ο Λευκός Οίκος κατηγόρησε τις σκάλες του Air Force One για την πτώση του Προέδρου Τζο Μπάιντεν την Παρασκευή (19/3), αφού πρώτα είχε επιρρίψει ευθύνες και στον αέρα.

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκι, δήλωσε ότι ο 78χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ είναι «καλά 100%», αλλά απέφυγε να διευκρινίσει εαν ο Μπάιντεν εξετάστηκε ή όχι από γιατρό αφού έχασε αρκετές φορές την ισορροπία του στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί στο προεδρικό αεροσκάφος για το ταξίδι του στην Ατλάντα.




«Μια ιατρική ομάδα ταξιδεύει πάντα με τον πρόεδρο όπου και αν πηγαίνει» ήταν η απάντηση του Λευκού Οίκου στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το εάν εξετάστηκε ο πρόεδρος.

«Ο πρόεδρος είναι 100% καλά, δεν ξέρω αν έχετε δοκιμάσει να ανεβείτε σε αυτά τα σκαλιά, είναι λίγο δύσκολο», είπε η Ψάκι τη Δευτέρα στην καθημερινή της ενημέρωση.


Κλείσιμο



«Δεν γνωρίζω αν απαιτείται να εξεταστεί. Υπάρχει, φυσικά, ένας γιατρός που ταξιδεύει με τον πρόεδρο, οποιονδήποτε πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά δεν γνωρίζω ότι χρειάζεται πραγματική, εκτεταμένη ιατρική φροντίδα », συμπλήρωσε.

Σε ότι αφορά την αντίδραση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος εμφανίστηκε σε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που κοροϊδεύει την πρόσφατη πτώση του προέδρου Μπάιντεν, λέγοντας « δεν έχασα απ΄αυτόν», η Ψάκι δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.




Η πτώση του Μπάιντεν έθεσε επιπλέον ερωτήματα σχετικά με την υγεία του προέδρου. Τον Νοέμβριο, είχε υποστεί κάταγμα το πόδι του ενώ έπαιζε με τον σκύλο του, με τον γιατρό του τότε να δηλώνει πως ο 78χρονος είναι σε καλή κατάσταση.


Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Νοσοκομεία σε «συναγερμό πολέμου» - Σχεδόν 3.500 εισαγωγές ασθενών σε μία εβδομάδα 

Πόλεμος για τα εμβόλια: «Χείρα φιλίας» από Μπόρις Τζόνσον - Προσφέρει στην ΕΕ εκατομμύρια δόσεις AstraZeneca 

Survivor: Η επιστροφή των κόκκινων και η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από τους μπλε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης