Κύπρος: Συνωστισμός στη Λεμεσό με καρναβαλιστές - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Κύπρος: Συνωστισμός στη Λεμεσό με καρναβαλιστές - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα, κατά παράβαση των διαταγμάτων, προκειμένου να γιορτάσουν το κλείσιμο της αποκριάς - Έκκληση από την υπουργό Δικαιοσύνης να σταματήσουν φαινόμενα συνωστισμού

karnavalilemesospandimia2
Συνωστισμός, μη τήρηση μέτρων, καπνογόνα, κροτίδες και χοροί. Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στην πλατεία του παλιού λιμανιού στη Λεμεσό της Κύπρου.

Εκατοντάδες πολίτες, αγνοώντας την επιδημιολογικά επιβαρυμένη εικόνα της πόλης, συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα, κατά παράβαση των διαταγμάτων, προκειμένου να γιορτάσουν το κλείσιμο της αποκριάς.

Κύπρος 14/3


Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου προκαλούν σωρεία αντιδράσεων για τους πολίτες, που την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα δύσκολη φάση της πανδημίας, με τα νοσοκομεία γεμάτα και τα κρούσματα να αυξάνονται, διασκεδάζουν ανέμελοι.

Συνωστισμός με καρναβαλιστές στη Λεμεσό


Επί τόπου βρίσκονται και μέλη της Αστυνομίας, που όμως δε μπορούν να συγκρατήσουν το πλήθος, αφού μόλις γύρω στους 30 αστυνομικούς βρίσκονται στο σημείο.

plateia14
Κλείσιμο


Καταγγέλθηκαν και δύο υποστατικά που λειτουργούσαν και πουλούσαν οινοπνευματώδη ποτά κατά παράβαση των εν ισχύ μέτρων.

Νωρίτερα, καρναβαλιστές επιχείρησαν να μεταβούν στην περιοχή του Εναερίου μετά την καρναβαλίστικη αυτοκινητοπομπή αλλά ανακόπηκαν.

plateia17
karnavalilemesospandimia1



Έκκληση από την υπουργό Δικαιοσύνης

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε παρέμβασή της η υπουργός Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη, απηύθυνε έκκληση να σταματήσουν φαινόμενα συνωστισμού, όπως αυτά που παρατηρήθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Λεμεσού από καρναβαλιστές.

Συγκεκριμένα η κα Γιολίτη σε παρέμβασή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού καναλιού ΣΙΓΜΑ ανέφερε: «κάνω έκκληση στους πολίτες και στους γονείς που παρακολουθούν αυτές τις εικόνες. Οι εικόνες που βλέπουμε είναι ανησυχητικές. Η Αστυνομία έδειξε ανοχή το απόγευμα αλλά αυτές οι εικόνες είναι εκτός λογικής».

Παρέμβαση Υπουργού Δικαιοσύνης για εικόνε συνωστισμούς στη Λεμεσό


«Θέλω όλοι να αντιληφθούν ότι η κατάσταση είναι οριακή. Εύχομαι οι εικόνες να μην επηρεάσουν την επιδημιολογική εικόνα μας», είπε.

Πηγή: cyprustimes.comphilenews.com, sigmalive.com

Ειδήσεις σήμερα: 

Φθινοπωρινό το τοπίο με νεφώσεις σήμερα - Πέφτει η θερμοκρασία από αύριο

Αγία Παρασκευή: Άρπαξαν από ηλικιωμένη κοσμήματα αξίας 1 εκατ. ευρώ

Βασιλακόπουλος: Να ανοίξουν οι μικρές επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης