Πελέ: Δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του στο ντοκιμαντέρ του Netflix

Πελέ: Δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του στο ντοκιμαντέρ του Netflix

Ξεκίνησε από τις 23 Φεβρουαρίου το ντοκιμαντέρ με τη ζωή του θρυλικού Πελέ στο Netflix - Συγκινείται όταν θυμάται το Μουντιάλ του 1970 - Μιλάει ανοιχτά για την άτακτη εξωγηπεδική του ζωή

pele_1
Πρεμιέρα έκανε την Τρίτη το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή του θρύλου Πελέ, ο οποίος θυμάται τις σημαντικές στιγμές της ζωής του και τη κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1970, στα γήπεδα του Μεξικού.

Αυτό που ξεχωρίζει, ωστόσο, από τις πρώτες σκηνές του ντοκιμαντέρ, είναι πως ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, δυσκολεύεται να σταθεί στα πόδια του, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως χρειάζεται τη βοήθεια ενός «Π», για να φτάσει ως την καρέκλα του.

Στη διάρκεια της ταινίας, συναντάται με παλιούς συμπάικτες του στη Σάντος, ευρισκόμενος σε καροτσάκι, ενώ εμφανώς αστειευόμενος, λέει: «Κοιτάξτε πόσο καλά είμαι».

Pelé | Official Trailer | Netflix


Σημαντικό κομμάτι του ντοκιμαντέρ, είναι αφοερωμένο στο Μουντιάλ του 1970, με τον Πελέ να συγκινείται με τις αναμνήσεις και να δακρύζει, όταν αφηγείται πως είχε λυγίσει από την πίεση, πριν από τη σέντρα του μεγάλου τελικού με την Ιταλία.

Κλείσιμο
pele_2


«Όλη η χώρα θα μπορούσε να πάρει μια ανάσα όταν γίναμε πρωταθλητές. Το 1970 σίγουρα έκανε περισσότερα για τη Βραζιλία από ό, τι για το ποδόσφαιρο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο μέρος του ντοκιμαντέρ, ο Πελέ μιλά ανοιχτά και για την άτακτη εξωγηπεδική του ζωή. 


Ειδήσεις σήμερα: 

Σεξουαλικές κακοποιήσεις: Έρχεται η ώρα του «βοηθού» του Λιγνάδη να αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη

Υπόθεση Λιγνάδη: Η ΜΚΟ Praksis συνεργάστηκε με το Εθνικό Θέατρο

Κατά 58% αυξήθηκαν οι διασωληνωμένοι τον Φεβρουάριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης