Πελέ: «Ήμουν ερωτιάρης, δεν ξέρω πόσα παιδιά έχω»

Πελέ: «Ήμουν ερωτιάρης, δεν ξέρω πόσα παιδιά έχω»

Στο ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή του, ο Πελέ μίλησε ανοικτά για την ατίθαση ερωτική ζωή του, αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες εκτός της ποδοσφαιρικής του δράσης

pele4343
Στις 23 Φεβρουαρίου, το Netflix θα προβάλει για πρώτη φορά το ντοκιμαντέρ του για τη ζωή του Πελέ. Ο ίδιος ο Βασιλιάς της μπάλας μιλάει με ειλικρίνεια για ορισμένα σημεία της προσωπικής ζωής του, καθώς τα ποδοσφαιρικά του κατορθώματα είναι γνωστά σε όλο τον πλανήτη. Κι εκεί κάνει αποκαλύψεις…

«Ημουν ερωτιάρης, είχα πολλές αγάπες και σε κάποια φάση της ζωής μου δεν ήξερα καν πόσα παιδιά έχω. Πάντα όμως ήμουν ειλικρινής με τις γυναίκες μου και τους έλεγα ότι πηγαίνω και με άλλες».

Pelé (EN ESPAÑOL) | Tráiler oficial | Netflix


Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πελέ έχει επτά αναγνωρισμένα παιδιά, συμπεριλαμβανομένης και της Σάντρα Μασάδο, την οποία αρνήθηκε να αναγνωρίσει παρότι το 1996 το δικαστήριο αποφάσισε πως ήταν κόρη του.

Πέντε από τα παιδιά του, η 54χρονη Κέλι, ο 50χρονος Εντίνιο, η 42χρονη Τζένιφερ και τα δίδυμα Τζόσουα και Σελέστε, ηλικίας 24 ετών, προήλθαν από τους δύο γάμους του με τη Ροζεμάρι ντος Ρέις Σόλμπι και την Ασίρια Λέμος Σέισας.

Η Σάντρα, που το 2006 πέθανε από καρκίνο, ήταν καρπός της παράνομης σχέσης του με την υπηρέτρια Ανίσα Μασάδο. Το 1968 μια σχέση με τη δημοσιογράφο Λενίτα Κουρτζ απέφερε την 52χρονη Φλάβια.

Κλείσιμο
Πάντως, σύμφωνα με τον ίδιο, οι σύζυγοι του γνώριζαν πως ήταν άπιστος. «Η πρώτη μου γυναίκα, η πρώτη φιλενάδα, τα ήξεραν όλα, ποτέ δεν είπα ψέματα». Στο μεταξύ, η 57χρονη Μαρία ντα Γκράσα Σούσα, μια 57χρονη και παλιό μοντέλο, η οποία στα 17 της ήταν ζευγάρι με τον Πελέ αποκάλυψε πως είχαν ανοιχτή σχέση, αλλά μόνο από την πλευρά του. 

Ειδήσεις σήμερα:

Australian Open: Ανίκητος Μεντβέντεφ λύγισε τον Τσιτσιπά

Κίριλ Λουί-Ντρεϊφίς: Ποιος είναι ο 23χρονος νέος πρόεδρος της Σάντερλαντ

Ολυμπιακός: Ξεπερνά… παντού τον Μπάγεβιτς και γράφει ιστορία ο Μαρτίνς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης