Βρετανία: Συνελήφθη για μια ακόμη φορά ο αδελφός του Τζέρεμι Κόρμπιν

Βρετανία: Συνελήφθη για μια ακόμη φορά ο αδελφός του Τζέρεμι Κόρμπιν

Ο Πιρς Κόρμπιν, αδερφός του πρώην προέδρου των Εργατικών διένειμε φυλλάδια με σκίτσο που συνέκρινε το πρόγραμμα εμβολιασμού με το Άουσβιτς - Κατηγορείται για «κακόβουλη επικοινωνία και ενόχληση του κοινού»

corbyn_piers
Την φαεινή ιδέα να συγκρίνει το πρόγραμμα εμβολιασμού στη Βρετανία με το Άουσβιτς είχε ο Πιρς Κόρμπιν, αδερφός του πρώην προέδρου των Εργατικών στη Βρετανία, Τζέρεμι Κόρμπιν.

Ο Πιρς, αρνητής του εμβολίου, γνωστός και μη εξαιρετέος στις βρετανικές αρχές καθώς έχει συλληφθεί εννέα φορές, διένειμε φυλλάδια σε νοικοκυριά του Λονδίνου που απεικόνιζαν ένα σκίτσο το οποίο συνέκρινε το πρόγραμμα εμβολιασμού με το ναζιστικό στρατόπεδο θανάτου. Αποτέλεσμα, οι βρετανικές αρχές να του πέρασουν για μία ακόμη φορά χειροπέδες.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, o Πιρς Κόρμπιν συνελήφθη για «κακόβουλη επικοινωνία και ενόχληση του κοινού».

Το σκανδαλώδες σκίτσο στο φυλλάδιο δείχνει την επιγραφή που οδηγεί στο Άουσβιτς με την πινακίδα να γράφει: «Τα εμβόλια είναι ασφαλής δρόμος προς την ελευθερία» .

Σαν λεζάντα στο σκίτσο, υπάρχει ένα άρθρο της εφημερίδας «Evening Standard» με τον ίδιο τίτλο και το ακόλουθο σχόλιο: «Αυτός ο κυνικός τίτλος εφημερίδας ανήκει παραδοσιακά στο ναζιστικό σλόγκαν "Arbeit Macht Frei"(Η Εργασία Απελευθερώνει) αν και στην πραγματικότητα, η αλήθεια είναι το αντίθετο.»

Αρνητής των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Ο Πιρς Κόρμπιν, παρόλο που ο κορωνοϊός στη Βρετανία συνεχίζει να καλπάζει, εξακολουθεί να τάσσεται κατά του lockdown. Μάλιστα, τους τελευταίους εννέα μήνες έχει συλληφθεί εννέα φορές, καθώς εμπλέκεται σε πολλές νομικές μάχες για την αντίθεσή του στα μέτρα, ισχυριζόμενος ότι είναι μια επίθεση κατά των πολιτικών ελευθεριών.

Κλείσιμο
Αντιτίθεται επίσης στο πρόγραμμα εμβολιασμού της κυβέρνησης και στη γενική αντιμετώπιση της πανδημίας. Ανακοινώνοντας την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος στο Λονδίνο, ο αδελφός του Τζέρεμι Κόρμπιν υποστηρίζει ότι οι πολιτικές του για το τέλος των περιορισμών του κορωνοϊού θα βοηθήσουν το Λονδίνο να «ξαναζήσει».

Ειδήσεις σήμερα:

Η Βουλή «υιοθετεί» τα παιδιά του αρχιπυροσβέστη Ιωάννη Ζαφειρόπουλου που πνίγηκε στον Έβρο

Αναθεωρείται το σχέδιο «Ελευθερία» λόγω των νέων δεδομένων για το εμβόλιο της AstraZeneca

Αλεξέι Ναβάλνι: Δεν έχω κανένα λόγο να φοβάμαι, λέει η σύζυγός του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης