Αλεξέι Ναβάλνι: Δεν έχω κανένα λόγο να φοβάμαι, λέει η σύζυγός του

Αλεξέι Ναβάλνι: Δεν έχω κανένα λόγο να φοβάμαι, λέει η σύζυγός του

Η Γιούλια Ναβάλνιαγια στέλνει το δικό της μήνυμα μέσω του Instagram την ώρα που ο Αλεξέι Ναβάλνι βρίσκεται στη φυλακή

navalni-142
Μπορεί ο σύζυγός της, ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης, Αλεξέι Ναβάλνι να βρίσκεται στη φυλακή, όμως η Γιούλια δεν τα παρατάει. Το αντίθετο μάλιστα.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου της Μόσχας να καταδικάσει σε φυλάκιση δύο ετών και οκτώ μηνών τον Ναβάλνι, η Γιούλια σήκωσε τα... μανίκια συνεχίζοντας τον αγώνα για την απελευθέρωση του συζύγου της.

Mέσω των social media, η 44χρονη Ναβάλναγια έστειλε το δικό της μήνυμα στους υποστηρικτές του ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης. «Διάβασα όλες τις αναρτήσεις σας και βλέπω ότι υπάρχουν τόσοι καλοί και ισχυροί άνθρωποι που υποστηρίζουν τον Αλεξέι και εμένα. Επομένως, δεν έχω κανένα λόγο να αποχωρήσω (από τον αγώνα ) ή να φοβάμαι.»...



«Θα κερδίσουμε έτσι κι αλλιώς»

Η Ναβάλναγια, που δίνει το πράσινο φως στους υποστηρικτές του συζύγου της να συνεχίσουν τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του «υπ΄ αριθμόν 1 εχθρού» του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ακολούθησε τον Αλεξέι Ναβάλνι σε αρκετές διαμαρτυρίες κατά της ρωσικής ηγεσίας και τον υποστήριξε με θέρμη στη διάρκεια των προεκλογικών εκστρατειών του, αν και η ίδια προτιμούσε να μην δίνει συνεντεύξεις.

Τον περασμένο Αύγουστο, όμως, όταν ο σύζυγός της δηλητηριάστηκε με τη νευροτοξική ουσία Νονιτσόκ και νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση σε κλινική στο Βερολίνο, η Ναβάλναγια βρέθηκε ξαφνικά στο επίκεντρο μιας διαμάχης με το ρωσικό κράτος.
gynaika-navalni-44
Κλείσιμο

Η εικόνα της ως στωικής, ήρεμης γυναίκας αντικαταστάθηκε από την εικόνα μιας μαχήτριας. Και τώρα που ο σύζυγός της είναι στη φυλακή, η ίδια θεωρεί ότι δεν πρέπει να καθίσει με σταυρωμένα τα... χέρια.

Ειδήσεις σήμερα 

Καστοριά: Αναζητούνται τα αίτια της έκρηξης που ισοπέδωσε το ξενοδοχείο - Τι λέει ο ιδιοκτήτης

Lockdown με τρία μέτρα στο τραπέζι: Τι σχεδιάζουν για γυμνάσια, καταστήματα και ωράριο

ΟΠΕΚΑ: Πώς θα εξυπηρετείται το κοινό την περίοδο των έκτακτων μέτρων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης