Μελάνια, η «απρόθυμη» Πρώτη Κυρία: Δεν έγραφε καν η ίδια τις ευχαριστήριες κάρτες της

Μελάνια, η «απρόθυμη» Πρώτη Κυρία: Δεν έγραφε καν η ίδια τις ευχαριστήριες κάρτες της

Μετά την αποχώρηση του Ντόναλντ Τραμπ και της συζύγου του από τον Λευκό Οίκο, οι μόνιμοι υπάλληλοί του μιλούν για τη σχέση του ζευγαριού και τις παραξενιές τους

Melania_trump
Το τελευταίο διάστημα δεκάδες συνεργάτες του ζεύγους Τραμπ αποστασιοποιήθηκαν από αυτό, επιλέγοντας να εγκαταλείψουν τον Λευκό Οίκο. Υπήρχαν, όμως, και εκείνοι που δεν είχαν επιλογή: οι μόνιμοι υπάλληλοι του, οι οποίοι ήθελαν δεν ήθελαν, όφειλαν να συνεργαστούν. Πρόκειται για εκπαιδευμένα άτομα, τα οποία βρίσκονται εκεί τουλάχιστον μία δεκαετία. Τώρα που ο Ντόναλντ και η Μελάνια εγκατέλειψαν την Ουάσινγκτον για την Φλόριντα ανοίγουν σιγά σιγά τα στόματα και έρχονται στο φως διάφορες πληροφορίες για τις τακτικές, τις συμπεριφορές και τις εκκεντρικότητες τους.

Διόλου κολακευτική είναι και η εικόνα που σχηματίζεται για τον ρόλο της τέως πρώτης κυρίας. Συνεργάτες της αποκάλυψαν ότι δεν έγραφε μόνη της ουτε καν τις παραδοσιακές ευχαριστήριες κάρτες. Αντιθέτως, έδινε εντολή να το κάνει εκ μέρους της το προσωπικό. Συγκεκριμένα, μία υπάλληλος της Ανατολικής Πτέρυγας είχε αναλάβει την υποχρέωση αυτή. Είθισται, ακόμα και ο ίδιος ο πρόεδρος να υπογράφει κάρτες που απευθύνονται σε συνεργάτες, σε συμμάχους και διάφορους άλλους. Η Μελάνια είχε εξαρχής επιδείξει μία σχετική απροθυμία για τον ρόλο της. Άργησε να μετακομίσει στον Λευκό Οίκο. Ακόμα και όταν το έκανε, όμως, ασχολήθηκε με την ανακαίνιση των διαμερισμάτων της και τη δημιουργία του γυμναστηρίου της και όχι τόσο με τα επίσημα καθήκοντά της.

Ακύρωνε ραντεβού, απέφευγε συναντήσεις και δημόσιες ομιλίες. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, τις τελευταίες εβδομάδες της θητείας του συζύγου της η Μελάνια βρισκόταν απομονωμένη στα διαμερίσματά της. Αρνιόταν να δει τους συνεργάτες της. Επιθυμούσε διακαώς να φύγει, «απλά ήθελε να πάει σπίτι», όπως είπε χαρακτηριστικά αξιωματούχος του Λευκού Οίκου. Μετά από τέσσερα χρόνια, δεν καλλιέργησε ιδιαίτερες σχέσεις με το προσωπικό, παρέμεινε ψυχρή και οχυρωμένη στο δικό της κύκλο.

Υπάλληλοι του Λευκού Οίκου περιέγραψαν και τη διάδραση μεταξύ του πρώτου ζεύγους ως «τη μικρότερη δυνατή», με τους δύο να ζουν σχεδόν ξεχωριστές ζωές.


Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανίδα πρώην δασκάλα αρνείται ότι έκανε σεξ με 15χρονο και επικαλείται ως και... το μπόι της!

Brexit: Καπέλο €150 για ένα κινητό από τη Βρετανία - Φράκαραν στα τελωνεία χιλιάδες δέματα

H γερμανική «ακτινογραφία» του συνωμοσιολογικού κινήματος QAnon - Δεν είναι μόνο στις ΗΠΑ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης