ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Η Μελάνια έβγαλε τα μαύρα και φόρεσε καφτάνι της Gucci στη Φλόριντα

Η Μελάνια έβγαλε τα μαύρα και φόρεσε καφτάνι της Gucci στη Φλόριντα

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ άφησε την Ουάσινγκτον ντυμένη στα μαύρα και κρατώντας μια τσάντα αξίας 70.000 δολαρίων και άλλαξε στο πιο ταιριαστό για την Φλόριντα και το θέρετρο Μαρ-α- Λάγκο στην πτήση από τη βάση Άντριους

melania_trump_-_gucci_jpg
Στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα έφτασαν ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ, όπου και θα ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή μετά την αποχώρησή τους από τον Λευκό Οίκο.  Η Μελάνια, κατά την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο φορούσε ένα μαύρο κοστούμι Chanel και κρατούσε μία τσάντα Hermes αξίας 60.000 δολαρίων. Παράλληλα φορούσε μαύρες γόβες Louboutin.

Ωστόσο όταν αποβιβάστηκε από το Air Force One, η πρώην Πρώτη Κυρία,  είχε βγάλει τα μαύρα και φορούσε ένα πολύχρωμο καφτάνι της Gucci αξίας 3.700 δολαρίων και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες Roger Vivier που η αξία τους ανέρχεται στα 550 δολάρια.  

Η Μελάνια άλλαξε ρούχα και ρόλο στην πτήση προς τη Φλόριντα: Από το αυστηρό ταγιέρ της απερχόμενης πρώτης κυρίας, στο πολύχρωμο καφτάνι των διακοπών που ξεκινούν στο θέρετρο Μαρ-α- Λάγκο. Σημειώνεται ότι στη Φλόριντα υποστηρικτές του Τραμπ έσπευσαν να τον υποδεχθούν και να τον επευφημήσουν. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης