Δικηγόρος του Τραμπ βάζει «φωτιά» για τον Έπσταϊν: «Είναι ακόμα ζωντανός!»

Δικηγόρος του Τραμπ βάζει «φωτιά» για τον Έπσταϊν: «Είναι ακόμα ζωντανός!»

Ο συνωμοσιολόγος δικηγόρος Λιν Γουντ, που ανέλαβε από τον Τραμπ την υπόθεση νοθείας στις εκλογές, προκαλεί έκπληξη με την -χωρίς εξηγήσεις- δήλωσή του για τον διάσημο παιδόφιλο χρηματιστή που πέθανε το 2019

epstain
Ένας συνωμοσιολόγος δικηγόρος στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο οποίος έχει ενεργοποιηθεί από τον Ντόναλντ Τραμπ για τη διερεύνηση της υποτιθέμενης νοθείας στις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου, ισχυρίστηκε πως ο Τζέφρι Έπσταϊν είναι ακόμα ζωντανός!

Ο Λιν Γουντ, ένας δικηγόρος που εκπροσώπησε τον 17χρονο δράστη της δολοφονίας δυο διαδηλωτών στην Κενόσα τον Αύγουστο, «ανέβασε» τον συγκεκριμένο ισχυρισμό Twitter για τον διάσημο παιδόφιλο, χωρίς να παράσχει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο.



Θυμίζεται πως ο Έπσταϊν πέθανε στη φυλακή το 2019 αφού κατηγορήθηκε για σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικων.

Κλείσιμο
Η παράξενη δήλωση του Γουντ έγινε στο πλαίσιο ανάπτυξης μιας σειράς θεωριών συνωμοσίας για τον θάνατο ενός δικαστή το 2016.

«Γνωρίζω πλήρως τις επιθέσεις εναντίον μου βάσει των αποκαλύψεών μου για τον Δικαστή Τζον Ρόμπερτς. Πριν επιτεθούν σε εμένα, ίσως οι δίκαιοι μελετητές της υπόθεσης να ζητήσουν πρώτα από τον Ρόμπερτς να πει την αλήθεια», είπε ο δικηγόρος την Πέμπτη. «Ή ρωτήστε τον Τζέφρι Έπσταϊν. Είναι ζωντανός».

Ειδήσεις σήμερα:

Ανδρουλάκης: Ευχές για το 2021 με αναφορές στο ελπιδοφόρο μήνυμα των εμβολιασμών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης