Ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ ψάχνουν σπίτι στο Palm Beach

Ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ ψάχνουν σπίτι στο Palm Beach

Το ζευγάρι ψάχνει ένα πολυτελές ακίνητο για να μείνει μετά το πέρας της θητείας του Ντόναλντ Τραμπ

Thavorn-Palm-Beach-Resort-Karon-Phuket-Chill-01
Ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ φαίνεται να ψάχνουν πολυτελές ακίνητο στη Φλόριντα και συγκεκριμένα στο Palm Beach, ακόμη κι αν υπάρχουν φήμες που αναφέρουν ότι το ζευγάρι θα ζήσει στο ιδιωτικό club του Αμερικανού προέδρου, Mar-a-Lago, μετά τo πέρας της θητείας του.

Σύμφωνα με το pagesix. com, «η Μελάνια και ο Τραμπ μιλούν με μεσίτες για την αγορά σπιτιού στο Palm Beach ή σε κοντινή απόσταση, καθώς ο χώρος στο Mar-a-Lago δεν είναι αρκετά μεγάλος και ειδικά αν υπάρξουν μελλοντικές συγκρούσεις».

Το ζευγάρι βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Mar-a-Lago για διακοπές, και σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα: «Η Μελάνια διακοσμεί το διαμέρισμά τους.. όπου έχουν ξεχωριστά υπνοδωμάτια, καθιστικά και γραφεία», ενώ σύμφωνα με το περιοδικό People ο χώρος ανακαινίζεται, επεκτείνεται και εκσυγχρονίζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ιδιωτικό club tου Ντόναλντ Τραμπ στο Mar-a-Lago δεν μπορεί να είναι μόνιμη κατοικία, λόγω μιας συμφωνίας που έκανε ο Τραμπ  πριν από χρόνια για να το μετατρέψει σε ιδιωτικό κλαμπ.

Ωστόσο μερικοί ντόπιοι έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους με το ενδεχόμενο ο Ντόναλντ Τραμπ να ζήσει εκεί, αλλά ο εκπρόσωπος της πόλης του Palm Beach διαβεβαιώνει στο Miami Herald ότι: «Η πόλη δεν γνωρίζει τις  προθέσεις του Αμερικανού προέδρου σε αυτό το θέμα και δεν διαθέτει στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τις εν λόγω φήμες».

Ειδήσεις σήμερα: 

Κορωνοϊός: Η Ελλάδα εμβολιάζεται - Ανοίγει «παράθυρο ελπίδας» στη μάχη κατά της πανδημίας

Ελληνοτουρκική κρίση: Πιέσεις για διερευνητικές από ΗΠΑ και Βερολίνο

Lockdown: Προς άνοιγμα των σχολείων τον Ιανουάριο - Τι λένε οι ειδικοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης