Σε λιγότερο από ένα μήνα αναλαμβάνει τα ηνία της προεδρίας των ΗΠΑ ο Τζο Μπάιντεν, ωστόσο ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζει εμμονική συμπεριφορά στα περί νοθείας στις εκλογές.
Η γραμμή του Τραμπ δεν αλλάζει. Από την πρώτη στιγμή επικαλέστηκε τη νοθεία για να ανατρέψει το αποτέλεσμα και ακόμη και τώρα, που πολλοί θα πίστευαν πως θα είχε αποδεχθεί την ήττα του, ο Ρεπουμπλικανός τονίζει σε νέο του tweet ότι η απάτη στις εκλογές δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, αλλά γεγονός.
VOTER FRAUD IS NOT A CONSPIRACY THEORY, IT IS A FACT!!!
Ο Τραμπ πρόκειται να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ στις 20 Ιανουαρίου 2021, με τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν να τον διαδέχεται.
Από τη μέρα των εκλογών, στις 3 Νοεμβρίου, επιμένει, μαζί με το επιτελείο του, πως υπήρξε απάτη, ζητώντας επανακαταμέτρηση των ψήφων σε πολλές Πολιτείες.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς