Καλιφόρνια - Lockdown: Τα στριπ κλαμπ επαναλειτουργούν με δικαστική απόφαση

Καλιφόρνια - Lockdown: Τα στριπ κλαμπ επαναλειτουργούν με δικαστική απόφαση

Δικαστής απορρίπτει τα μέτρα που επέβαλε ο κυβερνήτης Gavin Newsom - Επιτρέπει και το άνοιγμα των εστιατορίων της πόλης

εξωφ
Άδεια λειτουργίας εν καιρώ lockdown δόθηκε από τον ανώτατο δικαστή του Σαν Ντιέγκο, Joel Wohlfeil, στις δύο γνωστές αλυσίδες στριπτιτζάδικων «Pacers International Showgirls» και «Cheetahs Gentlemen's Club», αλλά και στα εστιατόρια της πόλης.

Με τη δίκη να εκκρεμεί, ο δικαστής απαγορεύει «σε κάθε κυβερνητική οντότητα ή αστυνομική αρχή να εφαρμόσει τα μέτρα lockdown του Newsom κατά των στριπτιζάδικων, αλλά και κατά των εστιατορίων του Σαν Ντιέγκο που ακολουθούν τα βασικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό της διασποράς της Covid-19».

κλειστα_3


ανοιχτα_3


Κλείσιμο
Ο δικαστής παρατήρησε πως οι δύο αλυσίδες ενήλικης ψυχαγωγίας είχαν λειτουργήσει για 5 εβδομάδες μέσα στην πανδημία κάτω από τα δικά τους μέτρα ασφαλείας, μεταξύ αυτών η κοινωνική απόσταση στριπτιζέζ και πελάτη και η υποχρεωτική χρήση μάσκας απ’ όλους.

Οι αρχές του Σαν Ντιέγκο είναι ανάστατες με την απόφαση και οι εισαγγελείς θα συναντηθούν εκτάκτως «για να αποκωδικοποιήσουν την απόφαση και να καθορίσουν τι έρχεται μετά», όπως είπε εκπρόσωπος της κομητείας του Σαν Ντιέγκο.

«Παρά το γεγονός ότι είμαστε απογοητευμένοι από τη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου, παραμένουμε επικεντρωμένοι στην προστασία της υγείας και της ασφάλειας όλων των Καλιφορνέζων», δήλωσε το γραφείο του κυβερνήτη Newsom.

Οι δύο αλυσίδες στριπ κλαμπ δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν να λειτουργούν τηρώντας όλα τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό.

Ειδήσεις σήμερα

Πανδημία-ΗΠΑ: Ξεπέρασαν τις 310.000 οι νεκροί

Αλλοδαπή διακινούσε ακατέργαστη κάνναβη στην Κω

Serie A, Ρόμα-Τορίνο 3-1: Νίκη τετράδας για τους Ρωμαίους-Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης