Κως: Αλλοδαπή διακινούσε ακατέργαστη κάνναβη

Κως: Αλλοδαπή διακινούσε ακατέργαστη κάνναβη

Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης - Σύλληψη για ναρκωτικά και στην Ηλεία

Kws-kannabi
Στο «παιχνίδι» της διακίνησης ναρκωτικών έχουν μπει και οι αλλοδαπές γυναίκες που διαμένουν στην Κω. Μια από αυτές, συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης από αστυνομικούς της Ασφαλείας έπειτα από στοιχεία που συγκέντρωσαν για την εμπλοκή της.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στην κατοικία της αλλοδαπής όπου βρήκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 112,6 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας, τα οποία κατασχέθηκαν. Η γυναίκα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών και στην Ηλεία

Στο σπίτι του σε μια κοινότητα της Ηλείας, συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου ένας Έλληνας, καθώς κατά την έρευνα που έγινε βρήκαν 135 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ κατέσχεσαν και 1.090 ευρώ από τις πωλήσεις που είχε κάνει. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που άσκησε δίωξη σε βάρος του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Σκέψεις για τοπικά lockdown πριν τις γιορτές - Στο τραπέζι νέα μέτρα για να αποφευχθεί ένα τρίτο κύμα πανδημίας

Κορωνοϊός: «Φως στην άκρη του τούνελ» από τη μείωση των κρουσμάτων - Στο «κόκκινο» ο αριθμός των διασωληνωμένων

Καβάλα: Σοκ από την ιατροδικαστική έκθεση για τον 42χρονο επιχειρηματία - «Χτυπήθηκε πισώπλατα!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης