ΗΠΑ: Ένας 41χρονος σκαρφάλωσε στο φτερό αεροπλάνου λίγο πριν την απογείωση

ΗΠΑ: Ένας 41χρονος σκαρφάλωσε στο φτερό αεροπλάνου λίγο πριν την απογείωση

Σοκαρισμένοι οι επιβάτες παρακολουθούσαν τον 41χρονο να  βγάζει τα παπούτσια του και να κάθεται στο φτερό - Λίγο αργότερα, γλίστρησε και συνελήφθη

main_ftero
Ένας άνδρας συνελήφθη, αφού προηγουμένως είχε σκαρφαλώσει στο φτερό ενός αεροπλάνου, λίγα λεπτά πριν από την απογείωσή του.

Πλάνα που κυκλοφόρησαν στο διαδύκτιο, γυρισμένα από επιβάτες του αεροσκάφους, δείχνουν τον άντρα να βγάζει τα παπούτσια του πριν καθίσει στο φτερό. Το περιστατικό σημειώθηκε όταν η πτήση 1367 της Alaska Airlines από το Λας Βέγκας προς το Πόρτλαντ ετοιμαζόταν να απογειωθεί από το Διεθνές Αεροδρόμιο McCarran.



Ο πιλότος παρατήρησε ένα άτομο που περπατούσε προς το αεροπλάνο και ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου, ανέφερε η αεροπορική εταιρεία, ενώ οι επιβάτες σοκαρίστηκαν, κοιτάζοντάς τον να ανεβαίνει πάνω στο φτερό.

ftero1
Κλείσιμο


Τελικά, έπειτα από λίγη ώρα, ο άντρας γλίστρησε στο φτερό, έχασε την ισορροπία του και έπεσε, δίνοντας την ευκαιρία στους αστυνομικούς που είχαν σπεύσει στο σημείο να τον συλλάβουν.

ftero2


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Alejandro Carlson, 41 ετών, φέρεται ότι έφτασε στον αεροδιάδρομο, έτρεξε προς το αεροπλάνο και ανέβηκε με κάποιο τρόπο σε ένα από τα φτερά. Ο Carlson κινήθηκε γύρω από το φτερό για σχεδόν 45 λεπτά πριν πέσει στο οδόστρωμα, δήλωσε επιβάτης στο ABC News.

Ειδήσεις σήμερα:

Brexit: Φον ντερ Λάιεν και Τζόνσον αποφασίζουν σήμερα αν θα συνεχισθούν οι συνομιλίες

Click away: Πρεμιέρα σήμερα για το λιανεμπόριο - Ανησυχούν οι επιστήμονες για αύξηση των κρουσμάτων

«Βελτιωμένη πρόταση» από την κυβέρνηση περιμένει η Εκκλησία για Χριστούγεννα και Φώτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης