Viral η φωτογραφία που πόσταρε «θρύλος» του γκολφ με τον σκύλο του - Ο λόγος... βγάζει μάτι!

Viral η φωτογραφία που πόσταρε «θρύλος» του γκολφ με τον σκύλο του - Ο λόγος... βγάζει μάτι!

Στην φαινομενικά αθώα φωτογραφία του Γκρεγκ Νόρμαν είναι δύσκολο να προσέξεις... τον σκύλο 

norman-viral
Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία που πόσταρε στον λογαριασμό του στο Instagram o Γκρεγκ Νόρμαν, ο 65χρονος θρύλος του γκολφ και επιχειρηματίας που είχε κερδίσει το παρατσούκλι «Ο Μεγάλος Λευκός Καρχαρίας» χάρη στο επιθετικό του στυλ στο άθλημα.

Ο Αυστραλός Νόρμαν, που διατηρείται σε εκπληκτική φόρμα για την ηλικία του, πόσταρε τρεις φωτογραφίες από μια βόλτα που έκανε πρόσφατα με τον σκύλο του στην παραλία.

«Ένας άνδρας και ο σκύλος του μια Κυριακή» αναφέρει η λεζάντα της ανάρτησης, με τις φωτογραφίες να δείχνουν τον Νόρμαν να περπατά ξυπόλυτος στην παραλία, φορώντας μόνο το μαγιό του και ένα καπέλο, συντροφιά με τον χαριτωμένο σκυλάκο του.



Ωστόσο μια πιο προσεκτική ματιά σε μία από αυτές τις φωτογραφίες αποκαλύπτει... περισσότερα από όσα πιθανώς είχε πρόθεση να δείξει ο θρυλικός παίκτης του γκολφ. Και δεν μιλάμε φυσικά για τους κοιλιακούς του, άκρως εντυπωσιακούς για έναν άνδρα 65 ετών, αλλά για ένα άλλο σημείο της ανατομίας του που διαγράφεται αρκετά έντονα κάτω από το μαγιό.

Η φωτογραφία του Νόρμαν με την... ΧΧΧ «πινελιά» προκάλεσε χαμό από σχόλια κάτω από την ανάρτηση του 65χρονου, με πολλούς να σχολιάζουν ότι δυσκολεύονται να προσέξουν τον σκύλο, και άλλους να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από τα... προσόντα και το αθλητικό φιζίκ του Αυστραλού.

norman



Τον περασμένο μήνα ο θρύλος του γκολφ ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Novexbiotech, εταιρεία βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής για άνδρες, αποκαλύπτοντας ότι αισθάνεται σήμερα σε καλύτερη φόρμα απ' ό,τι στα 25 του χρόνια. «Η υγεία και η ευεξία έχουν τεράστια σημασία για εμένα. Κάθε μέρα πάω στο γυμναστήριο και είμαι πολύ εκλεκτικός σχετικά με το τι μπαίνει στο σώμα μου», έγραψε στο Instagram o Nόρμαν, με την εντυπωσιακή (από όλες τις απόψεις) εμφάνισή του να επιβαβειώνει του λόγου το αληθές.


Ειδήσεις σήμερα

Είκοσι χρόνια κάθειρξη για 40χρονη πρώην δασκάλα που κακοποίησε σεξουαλικά ζευγάρι εφήβων 

Ερχονται Πρότυπα ΕΠΑΛ και πειραματικά ΙΕΚ νέες ειδικότητες ανά περιοχή 

Κρίσιμο το επόμενο 10ημερο για τον κορωνοϊο - Κατά 10% αυξήθηκαν οι εισαγωγές μέσα σε 48 ώρες! 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης