Την οργή πολλών μουσουλμάνων έχει προκαλέσει ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόνμετά τις δηλώσειςσχετικά με τα σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ αλλά και την άδεια που έδωσε προκειμένου να φωτιστούν κυβερνητικά κτήρια με τα επίμαχα σκίτσα του περιοδικού Charlie Hebdo, κηρύσσοντας έτσι τον πόλεμο κατά του ισλαμικού φανατισμού.
Η κίνηση αυτή προκάλεσε δεκάδες διαδηλώσεις μουσουλμάνων εναντίον της Γαλλίας, με τελευταία αυτή στο χωριό Al-Ram της Δυτικής Όχθης.
Εκεί δεκάδες Παλαιστίνιοι έκαψαν φωτογραφίες του Γάλλου προέδρου.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία