Είναι ή δεν είναι η Μελάνια Τραμπ; Μήπως ήταν σωσίας της;

Είναι ή δεν είναι η Μελάνια Τραμπ; Μήπως ήταν σωσίας της;

Σωσίας της Μελάνια Τραμπ ήταν η κυρία που επιβιβάστηκε στο προεδρικό ελικόπτερο «Marine One» στις 22 Οκτωβρίου;

melania-0
Το hashtag #FakeMelania έκανε για μία ακόμη φορά θραύση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπαινισσόμενο ότι ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος χρησιμοποιεί κατά καιρούς μια σωσία της συζύγου του σε δημόσιες εμφανίσεις του.

H εικόνα του προέδρου Τραμπ και της «Πρώτης Κυρίας» που επιβιβάζονται στο Marine One πυροδότησε φρενίτιδα στα social media με στους χρήστες των Twitter να υποστηρίζουν ότι η γυναίκα δεν ήταν η τρίτη κυρία Τραμπ, σχολιάζει η εφημερίδα Mirror.

Οι φήμες ότι η Μελάνια Τραμπ χρησιμοποιεί σωσία της σε διάφορες εκδηλώσεις κυκλοφορούν επί αρκετά χρόνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

Το 2019, μια εικόνα του ζευγαριού σε ένα μνημείο για τα θύματα ανεμοστρόβιλου στην Αλαμπάμα τράβηξε την προσοχή καθώς οι χρήστες του Twitter έγραφαν ότι δεν ήταν το πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία .

Ωστόσο, η τελευταία εικόνα που δείχνει τον πρόεδρο με τη Μελάνια ενώ αναχωρούν από τον Λευκό Οίκο για το Τενεσί, όπου ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το τελευταίο προεδρικό ντιμπέιτ, άναψε τα αίματα .
Η «Πρώτη Κυρία» φορούσε, ως συνήθως, μαύρα ευμεγέθη γυαλιά ηλίου που έκρυβαν το πρόσωπό της και χαμογελούσε διάπλατα.

Οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να επισημάνουν ότι η κυρία Tραμπ δεν χαμογέλασε με τον ίδιο τρόπο κι ότι υπήρχαν διαφορές στην εμφάνισή της.

«Δεν πίστευα ποτέ τις συνωμοσίες #FakeMelania, αλλά μπορείτε να πείτε 100% ότι αυτή δεν είναι... γιατί κοιτάζει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο βάθος.Δεν χαμογελάει έτσι», έγραψε ένας χρήστης.

Για τον κωμικό ηθοποιό Πάτον Οσβαλτ :« Αυτό ... ΟΧΙ όχι η Melania. Δεν προσπάθησαν καν ».

Κλείσιμο
Τις φήμες ότι δεν ήταν η Μελάνια η γυναίκα που επιβιβάστηκε στο Marine One τροφοδότησε το γεγονός ότι η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ ήταν απούσα σχεδόν σε όλη την προεκλογική εκστρατεία του συζύγου της, όπως γράφει η εφημερίδα «Mirror».

Οι ισχυρισμοί ότι ο Μελάνια έχει σωσία για τις δημόσιες εμφανίσεις της διατυπώθηκαν για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2017, όταν εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου και μίλησε για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στα θύματα τυφώνα στο Πουέρτο Ρίκο.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Τραμπ επεσήμανε την παρουσία της συζύγου του, μολονότι εκείνη στεκόταν μπροστά στις κάμερες.
«Η γυναίκα μου, Μελάνια, που τυχαίνει να βρίσκεται εδώ», είπε, δίνοντας σε συνομωσιολόγους την αφορμή να υποστηρίζουν ότι για να το επισημάνει ο Τραμπ, κάπου αλλού θα πρέπει να βρισκόταν στην πραγματικότητα η γυναίκα του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης