Ντόναλντ Τραμπ: Τα «άκουσε» από δημοσιογράφο για τις θεωρίες συνωμοσίας - «Δεν είστε ένας τρελός θείος»

Ντόναλντ Τραμπ: Τα «άκουσε» από δημοσιογράφο για τις θεωρίες συνωμοσίας - «Δεν είστε ένας τρελός θείος»

Έξω φρενών οι Ρεπουμπλικανοί με την Σαβάνα Γκάθρι του NBC

trump-savana
Έξαλλοι είναι εκ νέοι οι Ρεπουμπλικανοί με δημοσιογράφο βάζοντας αυτή τη φορά στο στόχαστρό τους την Σαβάνα Γκάθρι του NBC επειδή τόλμησε να «στριμώξει» τον Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξη που αντικατέστησε το δεύτερο ντιμπέιτ απέναντι στον Τζο Μπάιντεν, ο οποίος την ίδια ώρα έδωσε συνέντευξη στο ABC.

O βασικός λόγος της «έκρηξης» των Ρεπουμπλικανών ήταν το σχόλιο της Γκάθρι προς τον Τραμπ για το γεγονός ότι πολλές φορές κάνει retweet ανυπόστατες θεωρίες συνωμοσίας από υποστηρικτές της ομάδας QAnon.

Δεν ξέρω τίποτα γι' αυτούς είπε ο Τραμπ εκτός από το ότι είναι κατά της παιδοφιλίας είπε αρχικά ο Τραμπ με την Γκάθρι να τον πιέζει λέγοντάς του «μα τους ξέρετε». «Δεν τους ξέρω» επέμεινε ο Τραμπ αν και λίγες ημέρες νωρίτερα είχε κάνει tweet με μια θεωρία της ομάδας ότι ο Μπαράκ Ομπάμα «κατασκεύασε» τον θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Ερωτηθείς από την δημοσιογράφο γιατί το έκανε αυτό ο Τραμπ απάντησε ότι «το μόνο που έκανα ήταν να μοιραστώ την άποψη κάποιου».

«Είστε ο πρόεδρος, δεν είστε ο τρελός θείος που μπορεί να κάνει retweet το οτιδήποτε» απάντησε έντονα η Γκάθρι.

Savannah Guthrie Slams Trump Over Conspiracy Theories | NowThis
Κλείσιμο


Αυτή, πάντως, δεν ήταν η μοναδική στιγμή έντασης ανάμεσα στον Τραμπ και τη δημοσιογράφο με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να αρνείται να απαντήσει ξεκάθαρα αν είχε υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού στο πρώτο ντιμπέιτ με τον Μπάιντεν αρκούμενος μόνο στο «μπορεί να το έκανα, μπορεί και όχι».

Ενδεικτική του εκνευρισμού των Ρεπουμπλικανών η αντίδραση με δήλωση του διευθυντή επικοινωνίας της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ. «Αν και το δεύτερο ντιμπέιτ ακυρώθηκε αυτό συνέβη σήμερα με τον πρόεδρο Τραμπ να κερδίζει την Σαμάνθα Γκάθρι του NBC στον ρόλο του αντιπάλου στο ντιμπέιτ και του υποστηρικτή του Μπάιντεν».

Ειδήσεις σήμερα:

Politico: Πώς η Τουρκία στρατικοποίησε την εξωτερική της πολιτική

Οι «κοινοί θνητοί» που έζησαν το παραμύθι και παντρεύτηκαν «γαλαζοαίματους»

Στους δρόμους οπαδοί του Άρη για βιντεοκλίπ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης