Pornhub: Αποσύρεται από την πλατφόρμα ο δημιουργός των πιο αστείων και... σεμνών βίντεο

Pornhub: Αποσύρεται από την πλατφόρμα ο δημιουργός των πιο αστείων και... σεμνών βίντεο

Μετά από δύο χρόνια προσφοράς άφθονου γέλιου στους χρήστες της πλατφόρμας

pornhub
Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια προσφοράς άφθονου γέλιου σε χρήστες του Pornhub που είτε έπεφταν κατά λάθος πάνω σε κάποιο βιντεάκι του, είτε αναζητούσαν σκόπιμα τα κλιπ του για λίγες στιγμές... ηθικής διασκέδασης, ο Ryan Creamer αποφάσισε να κλείσει το κανάλι του στην πλατφόρμα πορνό.

Ο κωμικός και σεναριογράφος, που είναι γνωστός με το παρατσούκλι «Mr Rogers του Pornhub» αποφάσισε να σταματήσει να ανεβάζει τα αστεία του βίντεο στο Pornhub, που μέσα στους τελευταίους 24 μήνες είχαν αποκτήσει αμέτρητους θαυμαστές.



Wholesome Adult Content


Μπορεί ο ευφυής κωμικός να ξεκίνησε για πλάκα το κανάλι του πριν από δύο χρόνια, όταν έμαθε ότι ο καθένας μπορεί να ανεβάσει βίντεο στο Pornhub, όμως δεν περίμενε ποτέ ότι τα βίντεό του, που συνήθως διαρκούν κάτω από ένα λεπτό, δεν περιέχουν καθόλου πορνό και... ανατρέπουν όλα τα σεναριακά κλισέ, θα έβρισκαν τόση ανταπόκριση.

Με σχεδόν 37.000 συνδρομητές, 7,4 χιλιάδες φίλους και 11,8 εκατομμύρια views, το κανάλι του Ryan Creamer υπήρξε ένα ένα απρόσμενο χιτ, που όμως έκανε τον κύκλο του και έφτασε στο τέλος του, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο κωμικός στο Twitter.

Κλείσιμο
creamer-1


Ανάμεσα στα «διαμαντάκια» του Ryan Creamer βρίσκουμε τίτλους όπως «Δύο μαύροι και εγώ απολαμβάνουμε ο ένας την παρέα του άλλου» (όπου ο Ryan και δύο τύποι βλέπουν τηλεόραση), «Εγώ ο ετεροθαλής αδερφός σου απορρίπτω την πρότασή σου για σεξ αλλά είμαι κολακευμένος» (Αρνείται ευγενικά το φλερτ της... συγγενούς του) και «Αφεντικό και γραμματέας απολαμβάνουν μια υγιή εργασιακή σχέση (κυριολεκτικά... αυτό).

Αλλα κλιπ του Creamer προωθούν το body positivity για άνδρες, όπως το βίντεο με τίτλο «Διαφωνώ με τις διαφημίσεις γύρω από αυτό το βίντεο, το πέος σου είναι μια χαρά» ή αποπνέουν ένα άκρως ρομαντικό vibe, όπως τα κλιπ «Σε ακούω να μιλάς για τα όνειρά σου και τους στόχους σου» ή «Ονειρεύομαι το χαμογελαστό της πρόσωπο».

creamer-3
creamer-4


Το τελευταίο βίντεο που ανέβασε στην πλατφόρμα - και κύκνειο άσμα του - ονομάζεται «Money Shot» (στη γλώσσα του πορνό η σκηνή που ο πρωταγωνιστής εκσπερματώνει) και... όπως ίσως θα φαντάζεστε έχει τον ίδιο να μοστράρει ένα 20δόλαρο και να αποχαιρετά τους φαν του.

creamer-2




Ειδήσεις σήμερα: 

Σκάνδαλο με τα «χρυσά» διαβατήρια στην Κύπρο: «Εάν γνωρίζεις τους αγγέλους, γνωρίζεις και τον Θεό»

Άννα Διαμαντοπούλου: Το παρασκήνιο της υποψηφιότητας και οι προοπτικές για τη θέση της Γ.Γ. του ΟΟΣΑ

Νίκαια: Συγκίνηση για το σκυλάκι που μαχαιρώθηκε - Δίνει μάχη για τη ζωή του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης