Κέβιν Χαρτ: «Ευχαριστώ που είμαι εδώ» - Το βίντεο από τις φυσικοθεραπείες μετά το τραγικό τροχαίο

Κέβιν Χαρτ: «Ευχαριστώ που είμαι εδώ» - Το βίντεο από τις φυσικοθεραπείες μετά το τραγικό τροχαίο

Ο Κέβιν Χαρτ έσπασε τη σπονδυλική του στήλη σε τρία σημεία - Έχει αρχίσει να βλέπει τη ζωή διαφορετικά - Οι εξαντλητικές φυσικοθεραπείες για την πλήρη αποκατάστασή του

kevin_hart
Σοβαρό τροχαίο με θύμα τον Κέβιν Χαρτ σημειώθηκε την 1η Σεπτέμβρη σε περιοχή της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, το οποίο άφησε στον κωμικό σοβαρό τραυματισμό στην πλάτη. Ο ίδιος ο Κέβιν Χαρτ δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο στο οποίο φαίνονται οι εξαντλητικές ασκήσεις φυσικοθεραπείας που κάνει.
hart9

«Το βασικό που καταλαβαίνεις είναι ότι δεν είσα υπό έλεγχο. Δεν έχει σημασία ότι πιστεύει ότι είσαι, δεν είσαι», λέει ο Κέβιν Χαρτ στο βίντεο και συνεχίζει: «Όταν ο Θεός μιλάει, πρέπει να ακούς». Εμφανής είναι επίσης στο βίντεο η δυσκολία του να περπατήσει, έπειτα από τόσο καιρό που ήταν κλινήρης.
hart8

Κλείσιμο
«Ορισμένα από τα πιο τρελά πράγματα που σου συμβαίνουν καταλήγουν να είναι αυτά που χρειάζεσαι περισσότερο. Και σε αυτή την περίπτωση, ειλικρινά νιώθω πως ο Θεός μου είπε να καθίσω κάτω. Ξέρεις, μερικές φορές προχωράς πολύ γρήγορα ή κάνεις πολλά πράγματα και δεν βλέπεις αυτά τα οποία πρέπει να δεις. Αλλά μετά το ατύχημα βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Βλέπω τη ζωή από μία τελείως καινούργια οπτική», συμπλήρωσε.
hart7

Στο βίντεο ευχαριστεί την οικογένειά του, τους φίλους και τους θαυμαστές του, αλλά και τον Θεό καθώς συνεχίζει την αποκατάσταση. Στο τέλος του βίντεο, ένας γιατρός του λέει ότι θα χρειαστεί ένα χρόνο πριν την ολική αποκατάσταση με τον ίδιο να απαντάει ότι «δεν υπάρχει καμία βιασύνη».
hart6

Σημειώνεται ότι οδηγός του αμαξιού τη στιγμή του τροχαίου ήταν ένας φίλος του Κέβιν Χαρτ, ο Τζάρεντ Μπλακ. Νωρίτερα αυτό τον μήνα, ο κωμικός, κατά την πρώτη του δήλωση από όταν σημειώθηκε το ατύχημα, δήλωσε πως «δεν έχω τίποτα παρά μόνο αγάπη» για τον Τζάρεντ Μπλακ και για την αρραβωνιαστικιά του Ρεμπέκα Μπρόξτερμαν (επέβαινε επίσης στο αμάξι), και τους εύχομαι να γίνουν γρήγορα καλά.
hart5

Ο Κέβιν Χαρτ ταξίδευε με το ζευγάρι όταν το αμάξι τους εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε ένα χαντάκι αφήνοντάς τον με σοβαρούς τραυματισμόυς, ενώ χρειάστηκε να υποβληθεί και σε εγχείριση.
hart4

Ο δικηγόρος του Χαρτ ανέφερε πως «ο Κέβιν δεν θα επιστρέψει τελείως στη δουλειά μέχρι την επόμενη χρονιά. Μπορεί να κάνει λίγη δουλειά για την ταινία του, αλλά δεν περιμένει ούτε ο ίδιος να επιστρέψει ολοκληρωτικά ακόμα».



hart1
hart2
hart3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης