Εκπρόσωπος Τύπου Λευκού Οίκου: Έτοιμος να βγει έξω ο Τραμπ

Εκπρόσωπος Τύπου Λευκού Οίκου: Έτοιμος να βγει έξω ο Τραμπ

«Αυτή τη στιγμή διεξάγονται ιατρικές εξετάσεις που θα διασφαλίσουν ότι όταν ο πρόεδρος επιστρέψει εκεί έξω, δεν θα μπορεί να μεταδώσει τον ιό», τόνισε η  Κέιλι ΜακΈνανι, η οποία έχει διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό

donald54
Έτοιμος να βγει έξω είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου, Κέιλι ΜακΈνανι, τη στιγμή που το επιτελείο του Αμερικανού προέδρου εξετάζει εάν είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί μια προεκλογική συγκέντρωση αυτό το Σαββατοκύριακο.

«Απλά προσπαθούμε να προχωρήσουμε με τον πρόεδρο που είναι έτοιμος να φύγει, έτοιμος να βγει εκεί έξω, αμέσως μόλις ο γιατρός του πει "εντάξει"», είπε η ΜακΈνανι κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης με το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

«Αυτή τη στιγμή διεξάγονται ιατρικές εξετάσεις που θα διασφαλίσουν ότι όταν ο πρόεδρος επιστρέψει εκεί έξω, δεν θα μπορεί να μεταδώσει τον ιό», προσέθεσε.

Ντόναλντ Τραμπ: Οι ειδικοί τον στέλνουν... στον γιατρό και όχι στον Λευκό Οίκο

Στο ψυχιατρείο και όχι στο Οβάλ Γραφείο θα έπρεπε να είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως υποστηρίζει καθηγητής του Πανεπιστημίου του Γέιλ, ενώ η κορυφαία ιατρική επιθεώρηση «New England Journal & Medicine» παίρνει σαφή θέση, δείχνοντας την πόρτα στον Αμερικανό πρόεδρο.

Κλείσιμο
Την ώρα που ο Τραμπ εργάζεται στο Οβάλ Γραφείο, οι γιατροί του... κουνάνε το δάχτυλο, επισημαίνοντας ότι, είτε θα έπρεπε να είναι σε ψυχιατρική κλινική είτε σε καραντίνα και όχι να κυκλοφορεί στη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου, εκθέτοντας σε κίνδυνο τους γύρω του. Υπάρχουν όμως και αυτοί που θεωρούν ότι ο Τραμπ θα πρέπει να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο, αφού δεν χειρίστηκε σωστά την κρίση με το νέο κορωνοιό.

Ο ψυχίατρος του Γέιλ, Μπάντι Χ. Λι, δήλωσε στον ιστότοπο «Salon» ότι η ανεύθυνη συμπεριφορά του προέδρου, αφότου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, «πληροί τα κριτήρια για να εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική. Ο Τραμπ είναι κοινωνιοπαθής, δηλαδή εμφανίζει αντικοινωνική συμπεριφορά με επικίνδυνα χαρακτηριστικά».


Ειδήσεις σήμερα

Ελληνοτουρκικά: Μυστήριο με την πορεία του τουρκικού ερευνητικού «Μπαρμπαρός»

Τραγωδία στην Αχαΐα: 9χρονο αγοράκι άφησε την τελευταία του πνοή στο σχολείο

Αυτός είναι ο 49χρονος παιδόφιλος που συνελήφθη στην Αθήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης