Ο Τραμπ θέλει να επιστρέψει για δουλειά στο Οβάλ Γραφείο

Ο Τραμπ θέλει να επιστρέψει για δουλειά στο Οβάλ Γραφείο

Νέα υγειονομικά πρωτόκολλα ετοιμάζονται για το Οβάλ Γραφείο, καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος επιθυμεί την επιστροφή του - Έντρομοι οι εργαζόμενοι, που γνωρίζουν ότι ο Τραμπ σπάνια τηρεί τα μέτρα

trump_ov
Στο Οβάλ Γραφείο θέλει να επιστρέψει για δουλειά ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σύμφωνα με τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου. Η επιθυμία του, ενώ ακόμη νοσεί από τον κορωνοϊό, προκαλεί τρόμο στους εργαζόμενους, που γνωρίζουν ότι ο επικεφαλής των ΗΠΑ σπανίως τηρεί τους κανόνες για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

Λόγω της επιθυμίας του Τραμπ, οι υπεύθυνοι σχεδίασαν νέα πρωτόκολλα ασφαλείας στη Δυτική Πτέρυγα.

Ο προσωπάρχης ανέφερε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος ήθελε από χθες να επιστρέψει στο γραφείο του. «Εάν το αποφασίσει, έχουμε πρωτόκολλα ασφαλείας», ανέφερε, σημειώνοντας ότι έχουν υπάρξει αλλαγές και στον εξαερισμό.

Όποιος αλληλεπιδρά με τον Τραμπ θα φορά μάσκες, γάντια και γυαλιά, ενώ οι εργαζόμενοι θα υποβάλλονται σε εξέταση σε καθημερινή βάση.

Πάντως, ο Λευκός Οίκος διαβεβαιώνει ότι η υγεία του Τραμπ είναι πολύ καλή και ότι ο ίδιος συνεχίζει να εργάζεται. Ωστόσο, το πρόγραμμά του παραμένει «ρευστό».


Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αναγνώριση ελαφρυντικών ζητούν οι κατηγορούμενοι

Συγκλονίζει ο κτηνίατρος στα Χανιά: Σοκαριστικό το θέαμα, αν αργούσαμε δεν θα ζούσε ο σκύλος - Δείτε βίντεο

Η συμβουλή της Βικτόρια Μπέκαμ στη φίλη της Μέγκαν Μαρκλ: «Δείξε τον πραγματικό σου εαυτό. Έτσι θα βουλώσεις τα στόματα!»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης