Αστυνομικοί σκοτώνουν Αφροαμερικανό στο Σικάγο που επιχειρεί να τους επιτεθεί με μαχαίρι - Δείτε βίντεο

Αστυνομικοί σκοτώνουν Αφροαμερικανό στο Σικάγο που επιχειρεί να τους επιτεθεί με μαχαίρι - Δείτε βίντεο

Νέο σοκαριστικό βίντεο έδωσαν στη δημοσιότητα οι αστυνομικές αρχές στις ΗΠΑ - Προηγουμένως, οι αστυνομικοί προσπάθησαν ανεπιτυχώς να τον αφοπλίσουν, με τη χρήση τέιζερ

usa_spathi
Άλλο ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή Αφροαμερικανό, που πέφτει νεκρός από αστυνομικά πυρά στο Σικάγο, κατέγραψε βίντεο, που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αστυνομικές αρχές της πόλης.

Το βίντεο δείχνει έναν άντρα να κρατάει ένα μεγάλο μαχαίρι με το οποίο επιχειρεί να επιτεθεί σε γυναίκα αστυνομικό, πριν δεχτεί διαδοχικά πυρά και βρεθεί στο έδαφος. Προηγουμένως, οι αστυνομικοί  προσπάθησαν ανεπιτυχώς να τον αφοπλίσουν, με τη χρήση τέιζερ.

Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της 5ης Σεπτεμβρίου στο Βίτουμ Παρκ του Σικάγου, όταν η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε κλήσεις για μαχαιρώματα στην περιοχή. Την Πέμπτη, το Γραφείο Ευθύνης της Πολιτών της Αστυνομίας του Σικάγου, κυκλοφόρησε υλικό που σχετίζεται με το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο



Στα βίντεο, ο ύποπτος, ένας μεγαλόσωμος Αφροαμερικανός, φαίνεται να στέκεται δίπλα σε έναν θάμνο καθώς τον πλησιάζουν οι αξιωματικοί. Τον διατάζουν να σηκώσει ψηλά τα χέρια του, όμως αντί αυτού, σηκώνει μια τσάντα από το έδαφος και περπατά προς την πλευρά των αστυνομικών, οι οποίοι προσπαθούν να τον ακινητοποιήσουν με τη χρήση τίζερ. Καθώς πέφτει στο έδαφος, διακρίνεται ότι κουβαλάει μαζί του κι ένα μεγάλο μαχαίρι.

Κλείσιμο
Αφού καταφέρνει να ξεπεράσει τις επιπτώσεις του τίζερ, κατευθύνεται με ταχύτητα προς την πλευρά της γυναίκας αστυνομικού, που επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει, και την αρπάζει από το γιλέκο της, ωστόσο δύο άλλοι αξιωματικοί ξεκινούν να τον πυροβολούν, πριν καταρρεύσει. Ο ύποπτος, που αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο 34χρονος Shaon Jermy Ochea Warner, έχασε τη ζωή του λίγα λεπτά μετά, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία είπε ότι ο Warner προσπαθούσε να μαχαιρώσει την αστυνομικό ενώ το προστατευτικό της γιλέκο, απέτρεψε τον σοβαρό τραυματισμό της. Παράλληλα, ενημέρωσε πως έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστώσει αν ήταν «δικαιολογημένη» η ενέργεια των αστυνομικών εναντίον του.

Ειδήσεις σήμερα: 

Στη «φάκα» οργάνωση που καλλιεργούσε κάνναβη σε Αττική, Αρκαδία και Κορινθία

ΗΠΑ: Αρνητικοί στον κορωνοϊό η Ιβάνκα, ο Τζάρεντ Κούσνερ και ο 14χρονος γιος του Τραμπ

Κλείνει προσωρινά το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο λόγω κρούσματος κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης