ΗΠΑ: Αρνητικοί στον κορωνοϊό η Ιβάνκα, ο Τζάρεντ Κούσνερ και ο 14χρονος γιος του Τραμπ

ΗΠΑ: Αρνητικοί στον κορωνοϊό η Ιβάνκα, ο Τζάρεντ Κούσνερ και ο 14χρονος γιος του Τραμπ

Αρνητικοί έχουν βγει μέχρι στιγμής στον κορωνοϊό ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, και ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο

kushner-trump-0
Αρνητικά στον κορωνοϊό βγήκαν τα τεστ της κόρης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα Τραμπ, και του συζύγου της Τζάρεντ Κούσνερ, όπως έγινε γνωστό από μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter η βοηθός του Λευκού Οίκου Καρολίνα Χάρλεϊ.

Αρνητικές ήταν και οι εξετάσεις του γιου των Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ, Μπάρον, ηλικίας 14 ετών, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο.

«Ο Μπάρον ήταν αρνητικός και έχουν ληφθεί όλες οι προφυλάξεις για να διασφαλιστεί ότι θα είναι ασφαλής και σε καλή υγεία», είπε η Στέφανι Γκρίσαμ, εκπρόσωπος τύπου της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ.

Ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ ανακοίνωσαν τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή ότι έχουν και οι δύο προσβληθεί από τη νόσο Covid-19.

Σύμφωνα με δύο πηγές που επικαλούνται οι New York Times, ο Αμερικανός πρόεδρος εμφάνισε συμπτώματα παρόμοια με αυτά ενός κρυολογήματος.

Ο Τραμπ παρέστη σε εκδήλωση για χρηματοδότες σε κλαμπ του γκολφ στο Νιού Τζέρσεϊ την Πέμπτη. Ένας από τους μετέχοντες είπε ότι ήρθε σε επαφή με περίπου 100 άτομα, ενώ έμοιαζε ότι ήταν σε λήθαργο.

Κλείσιμο
Το πρόγραμμα του Ντόναλντ Τραμπ για τις επόμενες ημέρες βρίσκεται υπό συζήτηση. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα - διάγγελμα του Αμερικανού προέδρου, για να δείξει ότι ο ίδιος είναι λειτουργικός και ότι η κυβέρνηση συνεχίζει τη δραστηριότητά της.

Με βάση το Αμερικανικό Σύνταγμα, εάν ο Τραμπ είναι πολύ άρρωστος για να κυβερνήσει τη χώρα, τα καθήκοντά του αναλαμβάνει ο Μάικ Πενς, που διαγνώστηκε αρνητικός στον κορωνοϊό. Σε περίπτωση που ούτε αυτός μπορεί, τότε αναλαμβάνει η Πρόεδρος της Βουλής Νάνσι Πελόζι.


Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης μετά τη Σύνοδο Κορυφής: Συνέπειες εάν η Τουρκία συνεχίσει τη μονομερή επιθετική συμπεριφορά της

Κορωνοϊός - Ανησυχία στη Σκύδρα: Κρούσματα και σε μαθητές μετά το «λουκέτο» στην κονσερβοποιία

Κορωνοϊός: Ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζει «ήπια συμπτώματα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης