Μελάνια Τραμπ: Το ξέσπασμα της σε κρυφή ηχογράφηση - «Κάντε μου τη χάρη, γ@@@το!»

Μελάνια Τραμπ: Το ξέσπασμα της σε κρυφή ηχογράφηση - «Κάντε μου τη χάρη, γ@@@το!»

«Ποιος χεσ@@κε για τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις», λέει η Πρώτη Κυρία σε ηχογράφηση από το 2018 - Ποια ερώτηση των media την εξόργισε

spacex_melania
Το έντονο ξέσπασμα της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης που καταγράφηκε κρυφά το καλοκαίρι του 2018 κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, και δείχνει πόσο ενοχλημένη ήταν η Μελάνια Τραμπ με την κριτική που δεχόταν από αμερικανικά ΜΜΕ για τη μεταναστευτική πολιτική του συζύγου της και τα όσα εκτυλίσσονταν στα σύνορα της χώρας.

«Λένε ότι είμαι συνένοχη, ότι είμαι το ίδιο με εκείνον και τον υποστηρίζω. Ότι δεν μιλάω αρκετά, ότι δεν κάνω αρκετά από τη θέση που βρίσκομαι», ακούγεται να λέει η Μελάνια Τραμπ στο ηχητικό που κατέγραψε η Στέφανι Γουίνστον Γουόλκοφ, πρώην φίλη και σύμβουλος της Πρώτης Κυρίας που έχει γράψει μάλιστα και ένα βιβλίο για εκείνη με τίτλο «Η Μελάνια και εγώ».



Το ηχητικό δόθηκε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα στην εκπομπή «Anderson Cooper 360» τo βράδυ της Πέμπτης και, σύμφωνα με το CNN, καταγράφηκε κρυφά από την Γουόλκοφ μετά την απόχώρησή της από τον Λευκό Οίκο.

«Σκίζομαι στη δουλειά για τα χριστουγεννιάτικα πράγματα. Ποιος χεσ@@κε για τα χριστουγεννιάτικα πράγματα και τις διακοσμήσεις; Όμως πρέπει να το κάνω, σωστά;» συνεχίζει στο ηχητικό η Πρώτη Κυρία, που όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής, έχει βρεθεί θετική στον κορωνοϊό μαζί με τον σύζυγό της.

«Κάνω λοιπόν αυτό που πρέπει, λέω ότι εργάζομαι πάνω στις προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα και μου λένε "και τι γίνεται με τα παιδιά που χωρίζονται [από τους γονείς τους στα σύνορα]. Κάντε μου τη χάρη γαμ@@το! Είχαν πει ποτέ κάτι όταν το έκανε ο Ομπάμα; Δεν μπορώ να πάω, προσπαθούσα να επανενώσω το παιδί με τη μαμά του αλλά δεν είχα την ευκαιρία, πρέπει να περάσει από τη νομική διαδικασία».

Σε μια άλλη ηχογράφηση, η Μελάνια αναφέρεται στην αντίδραση των παιδιών μεταναστών που φτάνουν στη χώρα με τη βοήθεια διακινητών όταν αντικρίζουν τα κέντρα κράτησης στις ΗΠΑ, ως απόδειξη για τις καλές συνθήκες κράτησης και την φροντίδα που λαμβάνουν. «Τα παιδιά λένε: θα κοιμηθώ σε δικό μου κρεβάτι; Θα έχω ντουλάπι για τα ρούχα μου; Είναι λυπηρό να το ακούς αλλά δεν είχαν κάτι τέτοιο στη χώρα τους, κοιμόντουσαν στο πάτωμα... Τα φροντίζουν καλά εδώ. Μπορεί να μην είναι με τους γονείς τους, και αυτό είναι θλιβερό, όμως όταν έρχονται με διακινητές ή παράνομα, πρέπει να κάνεις κάτι», ακούγεται να λέει η Πρώτη Κυρία.

Η Γουόλκοφ είπε στον δημοσιογράφο του CNN την Πέμπτη ότι πίστευε πως η Μελάνια αισθανόταν ανησυχία ως μητέρα για αυτά τα παιδιά, αλλά αγνόησε τα συναισθήματά της γιατί δεν ταίριαζαν με την ατζέντα της κυβέρνησης Τραμπ.

Κλείσιμο
Μετά τη δημοσιοποίηση των συνομιλιών, εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ καταδίκασε τις πράξεις της Γουόλκοφ, τις κρυφές καταγραφές και την έκδοση του βιβλίου, κάνοντας λόγω για ύποπτο τάιμινγκ και ναρκισσισμό της συγγραφέως, που προσπαθεί μανιωδώς να παραμείνει στο προσκήνιο.


Ειδήσεις σήμερα:

Τι καταγγέλουν συγγενείς των ηλικιωμένων και γείτονες για το γηροκομείο στον Άγιο Παντελεήμονα

Η Αττική «γεμίζει» κορωνοϊό και τα νοσοκομεία διασωληνωμένους

Δημοσκόπηση: Το 50% επικροτεί το κυβερνητικό έργο – 7 στους 10 κρίνουν αρνητικά την αντιπολίτευση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης