Υπόθεση μικρής Μαντλίν: «Υπάρχουν αποδείξεις πως είναι νεκρή» λέει ο αρμόδιος εισαγγελέας

Υπόθεση μικρής Μαντλίν: «Υπάρχουν αποδείξεις πως είναι νεκρή» λέει ο αρμόδιος εισαγγελέας

Τι υποστήριξε ο Γερμανός εισαγγελέας που ερευνά την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν,  σε δηλώσεις του στην πορτογαλική τηλεόραση

mantlin
Εξανεμίζονται οι όποιες ελπίδες διατηρούσε η οικογένεια της Μαντλίν Μακάν, ώστε το παιδί τους, που αγνοείται τα τελευταία 13 χρόνια, να είναι ζωντανό.

Αυτό είναι το συμπέρασμα στο οποίο οδηγήθηκε ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση, Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, καθώς αποκάλυψε, με δηλώσεις του στο πορτογαλικό κανάλι RTP TV, πως υπάρχουν αποδείξεις ότι το παιδί είναι νεκρό.

Συγκεκριμένα, όταν η παρουσίαστρια της εκπομπής στην οποία παραβρέθηκε ο Βόλτερς, ρώτησε τον εισαγγελέα αν υπάρχει κάποια απόδειξη σχετικά με το αν η Μαντλίν, η οποία αγνοείται από το 2007, όταν και εξαφανίστηκε από το ξενοδοχείο που έμενε με την οικογένειά της στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, είναι νεκρή, απάντησε μονολεκτικά... «Ναι».

Ακολούθως, η παρουσιάστρια ρώτησε να μάθει ποια είναι αυτή η απόδειξη, όμως ο Βόλτερς απέφυγε να δώσει περισσότερα στοιχεία, τονίζοντας «δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω. Δεν μπορώ να πω τι έχουμε, αλλά έχουμε».

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως ο Βόλτερς τόνισε ότι οι γονείς της Μαντλίν δεν φέρουν καμία ανάμειξη στον θάνατο της κόρης τους, όπως έχει αναφερθεί από πηγές στο παρελθόν.

Υπενθυμίζεται πως ο εισαγγελέας είχε εκφράσει και τον Ιούνιο την πίστη του πώς η Μαντλίν είναι νεκρή και είχε αναγνωρίσει τον παιδόφιλο Κρίστιαν Μπρίκνερ σαν τον βασικό ύποπτο για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Από την πλευρά του, ο Μπρίκνερ, που εκτίει ποινή φυλάκισης για διακίνηση ναρκωτικών στη Βόρεια Γερμανία, αρνείται την εμπλοκή του στην εξαφάνιση της Μαντλίν.

Ειδήσεις σήμερα:

O άγνωστος πόλεμος με την Τουρκία - Πώς οι Τούρκοι δεν βρήκαν ποτέ τα ελληνικά υποβρύχια

Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον κλείνει τις παμπ από τις 10 το βράδυ

Μύκονος: Άγρια επίθεση με λοστούς σε επιχειρηματία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης