Υπόθεση Μαντλίν: Στον συνεργό του βασικού υπόπτου επικεντρώνονται οι έρευνες - Νέα στοιχεία σε πορτογαλική εκπομπή

Υπόθεση Μαντλίν: Στον συνεργό του βασικού υπόπτου επικεντρώνονται οι έρευνες - Νέα στοιχεία σε πορτογαλική εκπομπή

Ο συνεργός φέρεται να είναι Γερμανός όπως και ο βασικός ύποπτος Κριστιάν Μπρίκνερ - Σε πορτογαλική εκπομπή, που εστιάζει στην αστυνομική έρευνα, θα παρουσιαστούν, την Παρασκευή το βράδυ, νέα στοιχεία για την υπόθεση του 2007

madlin12
H εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν βρίσκεται διαρκώς, το τελευταίο διάστημα, στο προσκήνιο. Θρίλερ επικρατεί γύρω από τον υπ'αριθμόν 1 ύποπτο και τον τρόπο δράσης του. Η νέα εξέλιξη στην υπόθεση αφορά στον συνεργό του Γερμανού παιδεραστή, Κριστιάν Μπρίκνερ.

Η συνταρακτική υπόθεση του 2007 θα απασχολήσει γνωστή αστυνομική εκπομπή της πορτογαλικής τηλεόρασης, που εστιάζει στην έρευνα.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα «Sexta As 9» θα ανοίξει τον επίμαχο φάκελο, την Παρασκευή το βράδυ, και όπως γίνεται γνωστό από τους δημοσιογράφους που εργάζονται για τη συγκεκριμένη εκπομπή, ο Μπρίκνερ είχε και συνεργό για την απαγωγή της τρίχρονης, τότε, Μαντλίν.

Φέρεται, σύμφωνα με τις αναφορές, να είναι Γερμανός και ο συνεργός, ο οποίος ζούσε κοντά στο τουριστικό θέρετρο Praia da Luz, από όπου εξφανίστηκε η Μαντλίν.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Sexta As 9» διατείνεται, όπως αναφέρεται στη βρετανική Daily Mail, ότι οι Γερμανοί ντετέκτιβ έχουν επιβεβαιώσει την ύπαρξη συνεργού.

Η δημοσιογράφος, μάλιστα, αναμένεται να παρουσιάσει ενδιαφέροντα στοιχεία από την έρευνα, καθώς έδειξε φωτογραφία της πρώην συντρόφου του Μπρίκνερ, Νικόλ Φέχλινγκερ, σε κάτοικο του νομού Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, την εποχή της εξαφάνισης της μικρής βρετανίδας.

Θα μπορούσε να την γλιτώσει ο υπ' αριθμόν 1 ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν;

Ο Γερμανός παιδεραστής, βασικός ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν Μακάν το 2007 από θέρετρο της Πορτογαλίας, ενδέχεται να μην καταδικαστεί, όπως αναφέρουν σήμερα οι βρετανικές εφημερίδες «Mirror» και «Sun», επικαλούμενες τις αρχές της Πορτογαλίας.

Αν και υπάρχουν στοιχεία που ενοχοποιούν τον Γερμανό παιδεραστή για την εξαφάνιση του κοριτσιού πριν από 13 χρόνια.

Ο 43χρονος σήμερα Μπρίκνερ, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση σε , ενδέχεται να αποφυλακιστεί.
Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος του έχει καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης καθώς ο Γερμανός έχει ήδη εκτίσει τα 2/3 της ποινής που του είχε επιβληθεί.


Ειδήσεις σήμερα

Κικίλιας για κορωνοϊό: Στο 37,5% η πληρότητα στις ΜΕΘ σε όλη τη χώρα - Στο 70% στην Αττική

Καιρός: Έρχεται ο «Ιανός» - Θα σαρώσει με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους - Δείτε χάρτες

Μαυρίδης για την περιπέτεια στο Μεξικό: «Μας έκρυψαν τρεις μέρες από τον κόσμο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης