Οικονομικά προβλήματα για τον Μπόρις Τζόνσον - Τα... έξι παιδιά, το ακριβό διαζύγιο και οι διατροφές!

Οικονομικά προβλήματα για τον Μπόρις Τζόνσον - Τα... έξι παιδιά, το ακριβό διαζύγιο και οι διατροφές!

Οι «Τάιμς» του Λονδίνου επικαλούνται άτομο εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού που αποκαλύπτει ότι ο Τζόνσον έχει οικονομικό πρόβλημα

000_8QG3WJ
To ζωνάρι πρέπει να σφίξει ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, σύμφωνα με τους «Τάιμς» του Λονδίνου.

Χαμηλότερος μισθός, έξι παιδιά, διαζύγιο, ακόμη και τα χρήματα για μια νταντά εξαντλούνται.

Τον Ιούλιο του 2019, ο Μπόρις Τζόνσον αναλάμβανε τον πρωθυπουργό θώκο της Βρετανίας.

Τότε ο «αιώνιος μαχητής» του Brexit μετακόμισε στην πρωθυπουργική κατοικία , την Ντάουνινγκ Στριτ.

Έκτοτε, ο Τζόνσον πίνει τακτικά τσάι με τη Βασίλισσα Ελισάβετ αλλά, από οικονομικής πλευράς, δεν είναι και στα καλύτερά του.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία επικαλούνται έμπιστο άτομο από το περιβάλλον του Τζόνσον, ο κουμπαράς του ύστερα από 14 μήνες στο πρωθυπουργικό αξίωμα έχει σχεδόν αδειάσει.

Ο λόγος: Ο μισθός του πρωθυπουργού του Τζόνσον είναι σήμερα 150.000 λίρες (περίπου 165.000 ευρώ), αρκετά χρήματα πάνω από το εισόδημα του μέσου Βρετανού.

Αλλά τα χρήματα αυτά δεν είναι ούτε τα μισά από αυτά που έβγαζε ως μέλος του κοινοβουλίου, πρώην αρθρογράφος της εφημερίδας «Daily Telegraph» και ως δημοφιλής ομιλητής.

Για κάθε ομιλία του, ο Τζόνσον έβαζε στο πορτοφόλι 400.000 ευρώ, με τα οποία γέμιζε τον κουμπαρά του κάθε χρόνο μετά το δημοψήφισμα του 2016 όπου οι Βρετανοί είπαν το «ναι» στην αποχώρηση της χώρας από την Ε.Ε

Ταυτόχρονα, ο Τζόνσον έκανε μια άλλη νέα αρχή στην ιδιωτική του ζωή: με τη σύντροφό του Κάρι Σίμοντς έγινε ξανά πατέρας τον περασμένο Απρίλιο.

Ο Τζόνσον έχει τώρα έξι παιδιά από τρεις διαφορετικές γυναίκες: διατροφή δίνει στα τέσσερα από αυτά καθώς τα άλλα δύο είναι πλέον ενήλικες.

Με τις διατροφές και την γέννηση του έκτου παιδιού του επιβαρύνεται κι άλλο η οικονομική του κατάσταση.

Θα πρέπει ωστόσο, να σημειωθεί ότι, οι ένοικοι της Ντάουνινγκ Στρητ πληρώνουν με το δικό τους εισόδημα το φαγητό που τους ετοιμάζουν οι μάγειροι στο υπόγειο της πρωθυπουργικής κατοικίας.

«Η Ντάουνινγκ Στριτ δεν είναι ένα ωραίο μέρος για να ζήσεις»

Φίλος του Τζόνσον δήλωσε στους «Τάιμς» ότι το βιοτικό επίπεδο στην Ντάουνινγκ Στριτ έρχεται σε αντίθεση με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και τους μπάτλερ και τους κηπουρούς: Εκεί δεν υπάρχει οικονόμος, μόνο μία καθαρίστρια.

«Το ζευγάρι ζυγίζει τώρα εάν μπορεί οικονομικά να προσλάβει μία νταντά για τον γιο τους», λέει χαρακτηριστικά η πηγή που δεν κατονομάζεται.

«Ο Μπόρις Τζόνσον είναι « κολλημένος» στην πρωθυπουργική κατοικία. Σε αντίθεση με τον Λευκό Οίκο ή το Ελιζέ, η Ντάουνινγκ Στριτ δεν είναι ένα ωραίο μέρος για να ζήσει κανείς», λέει ο φίλος του Βρετανού πρωθυπουργού υπό καθεστώς ανωνυμίας.

Για να πάρει διαζύγιο από τη δεύτερη σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ με την οποία είχε παντρευτεί από το 1993, έβαλε γερά το χέρι στην τσέπη.

Τα περασμένα Χριστούγεννα, ένας πλούσιος επιχειρηματίας του πλήρωσε το ταξίδι, αξίας 18 χιλιάδων ευρώ, μαζί με την σύντροφό του στο νησί Mustique της Καραϊβικής.

Τότε ο Τζόνσον έκανε κάτι που κανένας Γάλλος πρόεδρος ή πρόεδρος των ΗΠΑ δεν θα έκανε ποτέ: έκανε προκράτηση αεροπορικών εισιτηρίων και ταξίδεψε στην οικονομική θέση.

Δείτε βίντεο: Οικονομικά προβλήματα για τον Μπόρις Τζόνσον - Τα... έξι παιδιά, το ακριβό διαζύγιο και οι διατροφές!
Οικονομικά προβλήματα για τον Μπόρις Τζόνσον -Τα... έξι παιδιά, το ακριβό διαζύγιο και οι διατροφές!



Ειδήσεις σήμερα: 

Βουτηγμένος στα σκάνδαλα ο γαμπρός του Ερντογάν: Ξέπλυμα, λαθρεμπόριο και... Ταλιμπάν

«Τολμηρός εραστής χωρίς όρια» και «εθισμένος στο σεξ» ο πρίγκιπας Άντριου, ισχυρίζεται νέο βιβλίο

Μόλις το 1% των Ελλήνων έχει αναπτύξει αντισώματα απέναντι στον κορωνοϊό!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης