Πανδημία στη Βραζιλία: Τους 900 πλησίασαν οι νεκροί το τελευταίο 24ωρο
Το τρίτο βαρύτερο πλήγμα στον κόσμο από την πανδημία του κορωνοϊού υφίσταται η Βραιλία-892 θάνατοι και 36.303 κρούσματα σε ένα 24ωρο
Συνολικά 36.303 νέα κρούσματα κορωνοϊού και ακόμη 892 θανάτους ασθενών από τη νόσο το τελευταίο 24ωρο ανακοίνωσε χθες, Πέμπτη, το υπουργείο Υγείας τηςΒραζιλίας.
Ο απολογισμός της πανδημίας στην λατινοαμερικάνικη χώρα των 212 εκατομμυρίων κατοίκων ανέρχεται σε 134.106 νεκρούς, ενώ το σύνολο των μολύνσεων φτάνει πλέον τα 4.455.386 εκατομμύρια, σύμφωνα με τα δεδομένα του υπουργείου.
Σε απόλυτα μεγέθη, η Βραζιλία υφίσταται σε αριθμό κρουσμάτων το τρίτο βαρύτερο πλήγμα στον κόσμο από την πανδημία του κορωνοϊού, πίσω από τις ΗΠΑ και την Ινδία, και καταμετρά τους περισσότερους θανάτους εξαιτίας του ιού παγκοσμίως, πίσω μόνο από τις ΗΠΑ.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς