Καναδάς: Διαδικτυακή μάχη για το ντεκολτέ χυμώδους παρουσιάστριας ειδήσεων

Καναδάς: Διαδικτυακή μάχη για το ντεκολτέ χυμώδους παρουσιάστριας ειδήσεων

Τι προκάλεσε την έκρηξη και την... αποκάλυψη για την παρουσιάστρια Τόρι Σάινταγουεϊ

decolte
Τηλεθεατής των εκπομπών της Καναδής δημοσιογράφου και anchor woman Τόρι Σάινταγουεϊ επικοινώνησε απευθείας με την ίδιαν προκειμένου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του, διαμαρτυρόμενος για το εξής: Το ντεκολτέ της Τόρι είναι υπερβολικά προκλητικό -κατά την άποψη του θεατή- σε βαθμό τέτοιον ώστε να αποσπά την προσοχή του κοινού -πάντα κατά τον ευαίσθητο τηλεθεατή- από την ειδησεογραφία.

Η Τόρι προσεβλήθη και εξεμάνη, καθώς θεώρησε το σχόλιο αδιάκριτο, άδικο και βαθιά σεξιστικό. Εξού και «κρέμασε στα μανταλάκια» τον τηλεθεατή, δημοσιοποιώντας αποτύπωση οθόνης (screenshot) με το SMS που της απεστάλη.



Κατ' αυτό τον τρόπο το παγκόσμιο κοινό πληροφορήθηκε ότι ο διαμαρτυρόμενος τηλεθεατής δεν αρκέστηκε στη γραπτή έκθεση των παραπόνων του. Συνημμένη στο μήνυμά του υπάρχει μια φωτογραφία, ακέφαλου γυναικείου σώματος με ένα αχανές, «αβυσσαλέο» κατά το κλισέ, ντεκολτέ.

Ο θεατής περιέλαβε τη συγκεκριμένη εικόνα στο μήνυμά του εν ειδεί εποπτικού μέσου, ώστε να καταστήσει σαφές στην Τόρι Σάινταγουεϊ ότι «όταν εσύ νομίζεις ότι παρουσιάζεις τις ειδήσεις, εμείς βλέπουμε αυτό». Όπου το «αυτό» είναι το προκλητικά ημίγυμνο στήθος της φωτογραφίας.

Από την πλευρά της η Τόρι ανέβασε όλο το υλικό στο twitter, σημειώνοντας ότι «αυτό το screenshot εστάλη σε εμένα και τους συναδέλφους μου σε μια προσπάθεια να με ταπεινώσουν και με αστυνομεύσουν για το σώμα μου. Εγώ όμως περνώ στην αντεπίθεση. Στους ανώνυμους μαχητές των κομπιούτερ που αποπειρώνται να υποβιβάσουν τις γυναίκες σε απλά φορέματα ή μέρη του ανθρώπινου σώματος, λέω λοιπόν, ότι η παρούσα γενιά γυναικών δε σηκώνει παρενόχληση».

Η ανάρτηση της Τόρι Σάινταγουεϊ έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής και αγωνιστικής συμπαράστασης από δεκάδες υποστηρικτές της, οι οποίοι τη συγχαίρουν για την θαρραλέα στάση της. Όσο για το εάν ανταπάντησε ο θιγείς τηλεθεατής, δεν είναι γνωστό. Το μόνο γνωστό είναι το πρωτότυπο ψευδώνυμο με το οποίο υπέγραψε το μήνυμά του: «Αστυνομία Ντεκολτέ Νήσου Βανκούβερ».

Ειδήσεις σήμερα:

Folli-Follie: Η αποκαθήλωση της «αγίας» οικογένειας

Τραμπ για τη διαχείριση της πανδημίας στις ΗΠΑ: «Δεν ήθελα να δημιουργήσω πανικό»

Η εποχή των technosexuals: Η ψηφιακή βοηθός της Amazon ερεθίζει τους άνδρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης