Αυστραλία - Μελβούρνη: Αστυνομικοί πυροβόλησαν άντρα που επιτέθηκε σε γυναίκα

Αυστραλία - Μελβούρνη: Αστυνομικοί πυροβόλησαν άντρα που επιτέθηκε σε γυναίκα

Ο άντρας αρνήθηκε τις κατηγορίες, δεν δέχθηκε να διαπραγματευθεί και επιτέθηκε με μαχαίρι στους αστυνομικούς - Ο 55χρονος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση με τραύματα στα πόδια

melbourne_police
Στο νοσοκομείο με σφαίρες στα πόδια κατέληξε ένας άντρας στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, ο οποίος επιτέθηκε σε γυναίκα στην περιοχή Werribee. Όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία, ο άντρας αρνήθηκε να παραδοθεί, τράβηξε μαχαίρι και επιχείρησε να επιτεθεί σε αστυνομικούς. Οι τελευταίοι, πριν προλάβει να πλησιάσει, άνοιξαν πυρ και τον τραυμάτισαν στα πόδια.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία έσπευσε στο σπίτι του δράστη, μετά από καταγγελία για επίθεση σε γυναίκα στην ίδια περιοχή. Ο άντρας αρνήθηκε τις κατηγορίες, δεν δέχθηκε να διαπραγματευθεί και επιτέθηκε με μαχαίρι στους αστυνομικούς.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι οι αξιωματικοί κλήθηκαν στην Sanderling St στο Werribee, μετά από αναφορά για γυναίκα που δέχθηκε επίθεση. Όπως ανέφερε ο ίδιος, όταν έφτασαν αξιωματικοί στο σπίτι, η γυναίκα είχε καταφέρει να διαφύγει με ασφάλεια, αλλά ο άντρας ήταν ακόμα μέσα και αρνήθηκε να βγει.

Τα μέλη της ομάδας αντιμετώπισης κρίσιμων περιστατικών επιχείρησαν να διαπραγματευτούν με τον άντρα. Εκείνος, όμως, βγήκε από το σπίτι οπλισμένος με μαχαίρι. Ο 55χρονος πυροβολήθηκε στα πόδια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Στο σπίτι ήταν άλλες δύο γυναίκες, αλλά δεν τραυματίστηκαν.

Ειδήσεις σήμερα

Ο καθηγητής Μόσιαλος για τον 33χρονο που μολύνθηκε ξανά από κορωνοϊό στο Χονγκ Κονγκ

Συναγερμός στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης: Εξαφανίστηκε 13χρονος

Παλαιστίνη: Σε καραντίνα 48 ωρών η Λωρίδα της Γάζας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης