Σε πλήρη καραντίνα θα τεθεί η Λωρίδα της Γάζας για διάστημα 48 ωρών, αφού εντοπίστηκαν στον παλαιστινιακό θύλακα τα πρώτα κρούσματα της Covid-19 μεταξύ του γενικού πληθυσμού, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.
Οι τέσσερις ασθενείς είναι μέλη της ίδιας οικογένειας και κατοικούν σε έναν προσφυγικό καταυλισμό.
Η καραντίνα αφορά ολόκληρη της Λωρίδα της Γάζας, ανέφερε ένα στέλεχος της Χαμάς, της ισλαμιστικής οργάνωσης που ελέγχει την περιοχή αυτήν.
Μέχρι και σήμερα, στον πυκνοκατοικημένο θύλακα όπου κατοικούν 2 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι, δεν είχαν αναφερθεί άλλα κρούσματα πέρα από τα «εισαγόμενα», δηλαδή άνθρωποι που επέστρεψαν από το εξωτερικό και φιλοξενούνταν σε ειδικά κέντρα καραντίνας.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς