Κορωνοϊός - Μεξικό: 625 θάνατοι και 6.775 κρούσματα σε 24 ώρες
Στους 59.106 οι θάνατοι λόγω της πανδημίας στο Μεξικό - Σχεδόν 544.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα
Το υπουργείο Υγείας του Μεξικούανακοίνωσε χθες Πέμπτη ότι τις προηγούμενες 24 ώρες κατέγραψε 625 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 και 6.775 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.
Ο απολογισμός της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα των 127 εκατομμυρίων κατοίκων έφθασε τους 59.106 νεκρούς επί συνόλου 543.806 μολύνσεων.
Στελέχη της μεξικανικής κυβέρνησης επισημαίνουν όμως ότι ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊόστην πραγματικότητα μάλλον είναι πολύ υψηλότερος από τις επιβεβαιωμένες περιπτώσεις.
Από μια στέρεη ελληνική παραγωγική βάση σε διεθνή δύναμη με παρουσία σε πάνω από 90 χώρες, η DEMO αποδεικνύει όχι μόνο ότι η υγεία είναι ένα αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό, αλλά και ότι αυτή η χώρα κρύβει μέσα της τεράστιες δυνάμεις.