Προκλητικός και πάλι ο Τσαβούσογλου: Η Ελλάδα κάνει πάντα μαύρη προπαγάνδα
Νέα επίθεση κατά της Ελλάδος από τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών λίγο μετά τη συνάντησή του με τον Μάικ Πομπέο – Υποστήριξε ότι οι ενέργειες της Άγκυρας είναι σύμφωνες με το διεθνές δίκαιο
Προκλητική επίθεση στην Ελλάδα αποφάσισε να εξαπολύσει ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, λίγο μετά τη συνάντησή του με τον Αμερικανό ομόλογό του Μάικ Πομπέο, στη Δομινικανή Δημοκρατία.
Σύμφωνα με τουρκικά μέσα, ο Τσαβούσογλου κατηγόρησε την Ελλάδα ότι«κάνει πάντα μαύρη προπαγάνδα»και υπεραμύνθηκε των ενεργειών της Τουρκίας.
«Η Ελλάδα κάνει πάντα μαύρη προπαγάνδα. Παρόλα αυτά, οποιαδήποτε ενέργειά μας είναι σύμφωνη με το Διεθνές Δίκαιο. Είμαστε πάντα εδώ για να κάνουμε διάλογο», ανέφερε.
Για τη συνάντησή του με τον Μάικ Πομπέο, ανέφερε ότι ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ «είχε εξειδικευμένες πληροφορίες, ειδικά γύρω από τις τελευταίες δραστηριότητές μας. Συζητήσαμε για τις δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο. Από την πλευρά μας, εξηγήσαμε που είναι η δική μας υφαλοκρηπίδα και όλα τα βήματα που έχουμε κάνει. Είχαμε την δυνατότητα να συζητήσουμε και για άλλες διμερείς σχέσεις και περιφερειακά ζητήματα».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας