Προκλητικός και πάλι ο Τσαβούσογλου: Η Ελλάδα κάνει πάντα μαύρη προπαγάνδα
Νέα επίθεση κατά της Ελλάδος από τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών λίγο μετά τη συνάντησή του με τον Μάικ Πομπέο – Υποστήριξε ότι οι ενέργειες της Άγκυρας είναι σύμφωνες με το διεθνές δίκαιο
Προκλητική επίθεση στην Ελλάδα αποφάσισε να εξαπολύσει ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, λίγο μετά τη συνάντησή του με τον Αμερικανό ομόλογό του Μάικ Πομπέο, στη Δομινικανή Δημοκρατία.
Σύμφωνα με τουρκικά μέσα, ο Τσαβούσογλου κατηγόρησε την Ελλάδα ότι«κάνει πάντα μαύρη προπαγάνδα»και υπεραμύνθηκε των ενεργειών της Τουρκίας.
«Η Ελλάδα κάνει πάντα μαύρη προπαγάνδα. Παρόλα αυτά, οποιαδήποτε ενέργειά μας είναι σύμφωνη με το Διεθνές Δίκαιο. Είμαστε πάντα εδώ για να κάνουμε διάλογο», ανέφερε.
Για τη συνάντησή του με τον Μάικ Πομπέο, ανέφερε ότι ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ «είχε εξειδικευμένες πληροφορίες, ειδικά γύρω από τις τελευταίες δραστηριότητές μας. Συζητήσαμε για τις δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο. Από την πλευρά μας, εξηγήσαμε που είναι η δική μας υφαλοκρηπίδα και όλα τα βήματα που έχουμε κάνει. Είχαμε την δυνατότητα να συζητήσουμε και για άλλες διμερείς σχέσεις και περιφερειακά ζητήματα».
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.