Στη σύλληψη τριών ατόμων που «έσπασαν» την καραντίνα και ταξίδεψαν με το πλοίο Blue Star 1 από την Πάτμο προχώρησαν οι Λιμενικές αρχές το απόγευμα της Κυριακής στο λιμάνι του Πειραιά.
Πρόκειται για τρία άτομα που είχαν διαγνωστεί με κορωνοϊό και τους είχε δοθεί οδηγία να παραμείνουν σε καραντίνα στο νησί των Δωδεκανήσων.
Οι τρεις νεαροί Έλληνες, ηλικίας περίπου 25 ετών, όμως, όχι μόνο δεν ακολούθησαν τις εντολές των αρχών αλλά αποφάσισαν να ταξιδέψουν από την Πάτμο για τον Πειραιά.
Στην παρεά, μάλιστα, υπήρχε και ένα τέταρτο άτομο, το οποίο παρέμεινε εμπύρετο στην Πάτμο.
Με την άφιξη του πλοίου στον Πειραιά, λιμενικοί που είχαν ενημερωθεί για το ταξίδι των τριών νέων, τους συνέλαβαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας