Κορωνοϊός - Δομινικανή Δημοκρατία: Πάνω από 1.300 νεκροί - Είκοσι το τελευταίο 24ωρο
Χιλιάδες στα νοσοκομεία, εκατοντάδες στις ΜΕΘ - Δεκάδες χιλιάδες σε απομόνωση στο σπίτι
Το υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Δομινικανής Δημοκρατίας ανακοίνωσε χθες Κυριακή ότι ο απολογισμός της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα ανέρχεται πλέον σε 1.309 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 επί συνόλου 79.732 ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον SARS-CoV-2.
Τις προηγούμενες 24 ώρες, υπέκυψαν άλλοι 20 ασθενείς, ενώ επιβεβαιώθηκαν 954 κρούσματα μόλυνσης, σύμφωνα με το υπουργείο.
Από τους ανθρώπους που έχει διαγνωστεί πως μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό, νοσηλεύονται σε νοσοκομεία 6.837 — 312 σε μονάδες εντατικής θεραπείας — ενώ σε άλλους 27.842 έχει συστηθεί να παραμείνουν σε απομόνωση στα σπίτια τους, σύμφωνα με τα δεδομένα του υπουργείου Υγείας. Ως τώρα έχουν αναρρώσει 43.744 άνθρωποι.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»