ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ο Τραμπ φορά τώρα μάσκα και μιλά για πατριωτισμό - «Κανείς δεν είναι περισσότερο πατριώτης από μένα»

Ο Τραμπ φορά τώρα μάσκα και μιλά για πατριωτισμό - «Κανείς δεν είναι περισσότερο πατριώτης από μένα»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρεται και πάλι σε κινεζικό ιό, σε σχόλιό του στο Twitter

trump
Ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να φορέσει μάσκα...Σε μια περίοδο που γνωρίζει «ελεύθερη πτώση» η δημοτικότητά του, καθώς τα ποσοστά του υποχωρούν σημαντικά έναντι του αντιπάλου του, του Δημοκρατικού υποψηφίου για τις αμερικανικές εκλογές, Τζο Μπάιντεν, και ενώ έχει δεχτεί κύμα επικρίσεων για τις θέσεις του σχετικά με την πανδημία, έγραψε σε σχόλιό του στο Twitter ότι κανείς δεν είναι περισσότερο πατριώτης από εκείνον...τον «αγαπημένο», όπως αποκαλεί τον εαυτό του, πρόεδρο του λαού των ΗΠΑ.

«Είμαστε ενωμένοι στην προσπάθειά μας να καταπολεμήσουμε τον αόρατο κινεζικό ιό, ενώ πολλοί άνθρωποι λένε ότι είναι πατριωτικό να φορά κανείς μάσκα, όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα να ληφθούν οι απαραίτητες κοινωνικές αποστάσεις. Δεν υπάρχει κανείς που να είναι περισσότερο πατριώτης από εμένα, τον αγαπημένο σας πρόεδρο», έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.


Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση του «Fox News», το φαβορί των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, προηγείται με οκτώ μονάδες έναντι του Αμερικανού προέδρου.

Ο πρόεδρος Τραμπ υπεραμύνεται των απόψεών του, σύμφωνα με τις οποίες η νόσος θα «εξαφανιστεί» στο τέλος, ενώ δηλώνει ότι είναι αντίθετος στην ιδέα να επιβληθεί η χρήση της μάσκας σε εθνικό επίπεδο.

«Στο τέλος θα έχω δίκιο. Ξέρετε, έχω πει: "Θα εξαφανιστεί". Θα συνεχίσω να το λέω», είχε δηλώσει - προ ολίγων ημερών - ο ένοικος του Λευκού Οίκου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Fox News Sunday, η οποία προβλήθηκε σήμερα.

Αναφορικά με το ποσοστό θνητότητας, ο πρόεδρος των ΗΠΑ διαβεβαίωσε ότι η χώρα του «έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά, ίσως το χαμηλότερο παγκοσμίως», κάτι που αμφισβητούν ειδικοί.

Ειδήσεις σήμερα

Ελπίδα από την Οξφόρδη: 1.000.000 εμβόλια μέχρι τον Σεπτέμβριο - Πώς «εξουδετερώνουν» τον κορωνοϊό

Σύνοδος Κορυφής: Αυτή είναι η συμβιβαστική πρόταση στο τραπέζι μετά από 4 ημέρες διαπραγματεύσεων

Ο Τζόνι Ντεπ και... ο «πατατοκέφαλος»: Έβγαζε παρατσούκλια στους διάσημους εραστές της Άμπερ Χερντ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης