Μπιλ Γκέιτς, Έλον Μασκ και Τζο Μπάιντεν έγιναν στόχοι χάκερ στο Twitter
Οι λογαριασμοί τους δέχθηκαν κακόβουλες επιθέσεις
Κακόβουλες επιθέσεις δέχθηκαν χθες, Τετάρτη, οι επίσημοι λογαριασμοί στο Twitter των δισεκατομμυριούχων Μπιλ Γκέιτς και Ελον Μάσκ από χάκερς, καθώς στους δύο λογαριασμούς αναρτήθηκαν ψευδή μηνύματα με τα οποία ζητούνταν δωρεές στο ψηφιακό νόμισμα bitcoin.
Οι αναρτήσεις στους δύο λογαριασμούς αφαιρέθηκαν αργότερα. Το Twitter, αλλά και η Tesla δεν σχολίασαν άμεσα την εξέλιξη αυτή.
Κακόβουλη επίθεση δέχθηκε και ο λογαριασμός στο Twitter του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ και υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ