Θρίλερ με τη σύντροφο του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ!

Θρίλερ με τη σύντροφο του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ!

Ο κορωνοϊός μπήκε στον Λευκό Οίκο - Θετική στον κορωνοϊό η Κίμπερλι Γκιλφόιλ, η οποία ασχολείται με τις προεκλογικές εκστρατείες του Αμερικανού προέδρου - Ανησυχία και για προσωπικό ασφαλείας του Μάικ Πενς

TRUMP--WIFE-ARTHROU
Ο ιός εισέβαλε στο στενό περιβάλλον του Τραμπ! Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ, υψηλόβαθμο στέλεχος της προεκλογικής εκστρατείας και φίλη του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ βρέθηκε θετική στον ιό στη Νότια Ντακότα πριν παρευρεθεί στην εκδήλωση στο όρος Ράσμορ, σύμφωνα με πηγή με γνώση του θέματος. 

Ίδια πηγή ανέφερε πως η Κίμπερλι Γκιλφόιλ δεν ήταν μαζί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ ούτε και είχε πρόσφατα οποιαδήποτε επαφή μαζί του. Ωστόσο, ήταν μαζί του πριν από μερικές εβδομάδες στη συγκέντρωσή του στην Τούλσα της Οκλαχόμα αλλά και σε μια συγκέντρωση στο Φοίνιξ, χωρίς, μάλιστα, να φορά μάσκα σε κάποια από αυτές. 

Ο ίδιος ο Τραμπ Τζούνιορ ήταν αρνητικός, αλλά έχει τεθεί σε καραντίνα.

«Αφού βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, η Κίμπερλι αμέσως απομονώθηκε για να περιορίσει κάθε διασπορά», ανέφερε ο προσωπάρχης επιτροπής που συγκεντρώνει χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ, Σέρτζιο Γκορ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Κίμπερλι Γκιλφόιλ είναι ασυμπτωματική, ενώ σύντομα θα υποβληθεί και σε δεύτερο τεστ. Παράλληλα, ακύρωσε προληπτικά, τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στις οποίες θα συμμετείχε.

Ο γάμος του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ έληξε το 2018. Τον Μάρτιο εκείνης της χρονιάς, η σύζυγός του, Βανέσσα, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, με τους δυο τους να δίνουν «μάχη» στα δικαστήρια προκειμένου να αποφασίσουν τους όρους του διαζυγίου. Τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά έγραψαν πως ο γιος του Αμερικανού προέδρου είχε απατήσει τη σύζυγό του το 2011. Λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου πάντως, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ άρχισε να βγαίνει με την πρώην παρουσιάστρια του Fox News Κίμπερλι , η οποία και έχει γίνει σύμβουλος της εκστρατείας Τραμπ. Τώρα που διαγνώστηκε θετική στον ιό έχει σημάνει πάντως συναγερμός στον Λευκό Οίκο!

Κλείσιμο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I want to wish a very Happy Birthday to my dear friend, @realdonaldtrump. #KAG2020 #MAGA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kimberly Guilfoyle (@kimberlyguilfoyle) στις




Ανησυχία και για το προσωπικό φύλαξης του Μάικ Πενς

Μυστικοί πράκτορες που έχουν επιφορτιστεί με τη φύλαξη του Αμερικανού αντιπροέδρου, Μάικ Πενς, επίσης βρέθηκαν

Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν, επίσης, και μυστικοί πράκτορες που έχουν επιφορτιστεί με τη φύλαξη του Αμερικανού αντιπροέδρου, Μάικ Πενς, ενώ για τον λόγο αυτό ακυρώθηκε συγκέντρωση στην οποία θα παρευρισκόταν, στην Αριζόνα, την περασμένη Τρίτη. Σύμφωνα με αξιωματούχους του Λευκού Οίκου, ο Πενς αναγκάστηκε να καθυστερήσει την επίσκεψή του στην Αριζόνα κατά μια μέρα καθώς ένα μέλος των μυστικών υπηρεσιών βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊκ και άλλοι πράκτορες (8 με 10 άτομα, συνολικά) εμφανίζουν συμπτώματα.

Σε αυτό το πλαίσιο, προτάθηκε στον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ να ταξιδέψει στην Αριζόνα την Τετάρτη, μαζί με υγιείες πράκτορες, ωστόσο εκείνος πήγε, τελικά, στο Φοίνιξ την Τετάρτη, όμως μόνο για να συμμετάσχει σε ενημέρωση για τον κορωνοϊό με τον κυβερνήτη Νταγκ Ντουσέι.

Σόου Τραμπ σε προεκλογική ομιλία στο Όρος Ράσμορ


Μακριά από την Ουάσινγκτον για ένα βράδυ, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μίλησε αργά χθες (τοπική ώρα) με περηφάνια για μια «εξαιρετική» Αμερική στο Όρος Ράσμορ, χωρίς να κάνει λόγο για τα ανησυχητικά στοιχεία για την Covid-19 στη χώρα του.

Έχοντας δεχθεί σφοδρή κριτική για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία, ο Αμερικανός πρόεδρος πρόσφερε στον εαυτό του, την παραμονή της εθνικής εορτής της 4ης Ιουλίου, μια βραδιά με πυροτεχνήματα και μια ομιλία σε πολύ σκληρό τόνο.

Ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος μίλησε υπό το βλέμμα τεσσάρων μακρινών προκατόχων του: του Τζορτζ Ουάσινγκτον, του Τόμας Τζέφερσον, του Θίοντορ Ρούζβελτ και του Αβραάμ Λίνκολν.

Trump pushes racial division, flouts virus rules at Mount Rushmore


Τέσσερις μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές ο Τραμπ μίλησε στο συγκεντρωμένο πλήθος που φώναζε συνθήματα όπως «Τέσσερα ακόμα χρόνια».



«Θα πούμε την αλήθεια όπως είναι, χωρίς να απολογούμαστε: Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι η πιο δίκαιη και η πιο εξαιρετική χώρα που έχει υπάρξει ποτέ στη Γη», δήλωσε ο Τραμπ.



Την ώρα που γίνεται μεγάλη συζήτηση για τα σύμβολα της Ιστορίας της χώρας και ενώ αγάλματα των στρατηγών της Συνομοσπονδίας αποκαθηλώνονται από διαδηλωτές κατά των φυλετικών διακρίσεων, ο Τραμπ καταδίκασε «μια εκστρατεία που έχει στόχο να εξαλείψει την Ιστορία μας, να δυσφημίσει τους ήρωές μας, να διαγράψει τις αξίες μας και να κάνει κατήχηση στα παιδιά μας». Αλλά «οι Αμερικανοί είναι δυνατοί και περήφανοι», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ο Τραμπ προειδοποίησε ότι οι διαδηλώσεις που γίνονται για τη φυλετική ανισότητα στην αμερικανική κοινωνία απειλούν τα θεμέλια του αμερικανικού πολιτικού συστήματος.

«Ας μην γελιόμαστε, αυτή η αριστερή πολιτιστική επανάσταση έχει σχεδιαστεί για να ανατρέψει την αμερικανική επανάσταση», δήλωσε ο Τραμπ.

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει έναν «Εθνικό Κήπο Αμερικανών Ηρώων», τον οποίο περιέγραψε ως ένα μεγάλο πάρκο όπου θα εκτίθενται αγάλματα των «σημαντικότερων Αμερικανών που έζησαν ποτέ», χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει δεχθεί κριτική για την αντίδραση του απέναντι στις πανεθνικές διαδηλώσεις, τις οποίες πυροδότησε ο θάνατος του Τζορτζ Φλόιντ, ενός Αφροαμερικανού που πέθανε κατά τη βίαιη προσαγωγή του από αστυνομικούς στη Μινεάπολις. Σε αυτές τις κινητοποιήσεις, διαδηλωτές σε διάφορες πόλεις βανδάλισαν αγάλματα στρατηγών της Συνομοσπονδίας. Σε μια περίπτωση, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αποκαθηλώσουν άγαλμα του πρώην Αμερικανού προέδρου Άντριου Τζάκσον, γνωστού για τις λαϊκιστικές του πολιτικές, ο οποίος είχε στην ιδιοκτησία του σκλάβους και εκδίωξε πολλές φυλές Ινδιάνων αυτοχθόνων.

«Θυμωμένοι όχλοι προσπαθούν να γκρεμίσουν τα αγάλματα των Ιδρυτών μας και να καταστρέψουν τα πιο ιερά μας μνημεία και να εξαπολύσουν ένα κύμα βίαιων εγκλημάτων στις πόλεις μας», είπε ο Τραμπ.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε σύμφωνα με εκτιμήσεις 7.500 ανθρώπους, στους οποίους είχαν διατεθεί μάσκες, αλλά οι περισσότεροι δεν τις φορούσαν. Στο μεταξύ, πολίτες και ακτιβιστές βρήκαν την ευκαιρία να εκφράσουν με διάφορους τρόπους πριν την εκδήλωση, την αντίθεσή τους για την πολιτική του Τραμπ. 

Η εικόνα που ακολουθεί, είναι χαρακτηριστική




Ο Τραμπ έχει πραγματοποιήσει τρεις δημόσιες εκδηλώσεις που έχουν συγκεντρώσει χιλιάδες υποστηρικτές του τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, παρά τις προειδοποιήσεις από αξιωματούχους της δημόσιας υγείας που καλούν τους Αμερικανούς να αποφύγουν τις μεγάλες συναθροίσεις λόγω της πανδημίας της COVID-19. Χθες, επτά αμερικανικές πολιτείες κατέγραψαν αριθμό-ρεκόρ νέων κρουσμάτων του κορονοϊού.


Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Βρετανία: Χωρίς καραντίνα οι ταξιδιώτες από την Ελλάδα από τις 10 Ιουλίου

Συναγερμός στο «Μακεδονία»: Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους

Συναγερμός στις Αρχές: Άλλα δύο κρούσματα κορωνοϊού στα Σπόα Καρπάθου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης