Βild: «Στον Σκορπιό θα ταξιδέψει φέτος το καλοκαίρι το τζετ σετ»

Βild: «Στον Σκορπιό θα ταξιδέψει φέτος το καλοκαίρι το τζετ σετ»

Δείτε ποια είναι  τα πιο πολυτελή hotspots στην Ευρώπη

skorpios23
Το νησί του Σκορπιού θα επισκεφθεί φέτος το καλοκαίρι το διεθνές τζετ σετ, όπως αναφέρει σε άρθρο της η γερμανική εφημερίδα «Bild» παραθέτοντας μία λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς στην Ευρώπη που θα υποδεχθούν την αφρόκρεμα των τουριστών.

Ισπανία και Ιταλία «ποντάρουν» στους Γερμανούς τουρίστες ωστόσο, υπάρχουν πολλοί παραθεριστές που αναζητούν χαλάρωση κατά προτίμηση μακριά από τα πλήθη, σχολιάζει το επίμαχο δημοσίευμα.

Η εφημερίδα «Bild» αναφέρει τα πιο πολυτελή hotspots στην Ευρώπη (και την ευρύτερη περιοχή), που εγγυώνται ότι δεν θα υπάρχουν πολλοί τουρίστες.

Σκορπιός, Ελλάδα

Ένα νησί όπου που δύσκολα μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Σκορπιός ανήκε στον Έλληνα θρυλικό πλοιοκτήτη, Αριστοτέλη Ωνάση, και μέσω των συναλλαγών του με την ελληνική κυβέρνηση, το νησί δεν είχε πουληθεί ποτέ επισήμως.

Η τελευταία σύζυγος του Ωνάση, Τζάκι Κένεντι, είχε περάσει αρκετά καλοκαίρια εκεί.

Ωστόσο, ο Ρώσος ολιγάρχης, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ αγόρασε το νησί για μία από τις κόρες του.

Τον Απρίλιο του 2013, η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα αναδείχθηκε αγοραστής του νησιού του Ωνάση, το οποίο πούλησε η Αθηνά Ωνάση – Ρουσέλ. Ο Ρώσος μεγιστάνας διεκδίκησε τον Σκορπιό από την Αθηνά Ωνάση κάνοντας αστρονομικές χρηματικές προσφορές και εκμεταλλευόμενος το νησί για τα επόμενα 100 χρόνια.Στο πρώην νησί του Ωνάση δεν πρόκειται να βρει κανείς λεωφορείο για τουρίστες.

Παντελερία, Ιταλία

Κλείσιμο
Το μικρό ηφαιστειακό νησί - το πέμπτο μεγαλύτερο νησί της χώρας- βρίσκεται σχεδόν στα μισά της διαδρομής μεταξύ Σικελίας και Τυνησίας.

Είναι προσβάσιμο μόνο με αεροπλάνο από την ηπειρωτική Ιταλία ή με πλοίο και, εκτός από τους γαλαζοπράσινους βραχώδεις κόλπους και τα εντυπωσιακά ορεινά τοπία, προσφέρει αρκετή ιδιωτικότητα για όλους τους επισκέπτες.
Εκεί ο διάσημος Ιταλός μόδιστρος Τζόρτζιο Αρμάνι έχει μία βίλα ενώ ο Στινγκ και η Μαντόνα σκέφτονται και φέτος να κάνουν ένα πέρασμα από το νησί.

Ταρουντάν, Μαρόκο

Το συγκρότημα των «Beatles» και ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Ζακ Σιράκ προτιμούσαν τη μικρή αλλά ωραία εμπορική πόλη στο Μαρόκο για καλοκαιρινές διακοπές από το χάος που επικρατεί γενικά στο Μαρακές.

Τα κάστρα του Αγκαντίρ απέχουν μόλις 60 χιλιόμετρα από το Ταρουντάν ενώ οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν μπαχαρικά, κοσμήματα και δέρμα καλής ποιότητας στα παζάρια. Εκεί βρίσκεται επίσης το "La Gazelle d'Or", ένα από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία στην Αφρική.

Μαυροβούνιο

Εκτός από τα μεσαιωνικά φρούρια και τα υπέροχα παρθένα πάρκα, η διάσημη ακτή της Αδριατικής προσφέρει άφθονο χώρο για σκάφη αναψυχής και πολυτελή ξενοδοχεία.

Ειδικά η ελίτ της Ανατολικής Ευρώπης και της Ρωσίας προτιμά την περιοχή για το καλοκαίρι.

Μέλανας Δρυμός

Μπορεί να μην διαθέτει παραλία, όμως το μεγάλο δάσος στη νοτιοδυτική Γερμανία στο κρατίδιο Βάδης-Βυρτεμβέργης ανάμεσα στον ποταμό Ρήνο και τον Δούναβη, ενδείκνυται για χαλάρωση.

Πολλές κυρίες με παχυλό πορτοφόλι επισκέπτονται το μέρος αυτό το καλοκαίρι κάνοντας κούρα ομορφιάς σε ειδικά κέντρα διατροφής και τα περίφημα λουτρά Kneipp απολαμβάνοντας τσάι από βότανα.
Πολλά είναι τα πολυτελή εστιατόρια βραβευμένα με πολλά αστέρια Μισελέν στη γύρω περιοχή.

Φορμεντέρα, Ισπανία

Ο θρύλος της μουσικής Μπομπ Ντίλαν και οι «Pink Floyd» επισκέπτονταν το νησί με τους χίπις όταν η γειτονική Ίμπιζα έσφυζε από κόσμο.
Έκτοτε, το νησί ήταν το τελευταίο σημείο των Βαλεαρίδων Νήσων - προσβάσιμο μόνο με πλοίο από την Ίμπιζα.
Η διάσημη παραλία Platja des Trucadors θυμίζει τις Μαλδίβες ή τις Σεϋχέλλες και είναι μια από τις ομορφότερες της Μεσογείου.

Γκστάαντ, Ελβετία

Είναι τόσο όμορφο που πολλοί αστέρες του «Bollywood» αλλά και διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ το επιλέγουν για να χαλαρώνουν το καλοκαίρι εδώ και δεκαετίες.

Κάθε χρόνο ο Μάικλ Τζάκσον πήγαινε με την Νταιάνα Ρος. Έχει πολλά μονοπάτια για πεζοπορία που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το μικρό αεροδρόμιο και το πολυτελές κατάστημα του οίκου «Louis Vuitton».



Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2020: Αυτά είναι τα θέματα σε Αρχαία και Μαθηματικά

Χαμόγελα για την δεξαμεθαζόνη: Το πρώτο φάρμακο που βελτιώνει τις πιθανότητες επιβίωσης βαριά ασθενών

Δολοφονία 49χρονου στον Εύοσμο: «Η κόρη ήταν αυτή που επέφερε τα θανατηφόρα πλήγματα στον πατέρα της»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης