ΗΠΑ: Γυμνός στο Instagram ο δημοσιογράφος αδερφός του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης

ΗΠΑ: Γυμνός στο Instagram ο δημοσιογράφος αδερφός του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης

Το επίμαχο βίντεο με τον αδερφό του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, του δημοσιογράφου Κρις Κουόμο, ανέβηκε στο Instagram από τη σύζυγό του, την ώρα που έκανε γιόγκα

cuomo_gynaika
Mε αδαμιαία περιβολή ο δημοσιογράφος του CNN, αδερφός του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Κρις Κουόμο, ποζάρει εν αγνοία του την ώρα που η σύζυγός του κάνει γιόγκα στο σπίτι τους, ανεβάζοντας σχετικό βίντεο στο Instagram.

Το βίντεο δείχνει την σύζυγο του Αμερικανού δημοσιογράφου, Kριστίνα να αθλείται στο στούντιο του σπιτιού τους με φόντο την οπίσθια ολόγυμνη πλευρά του Κουόμο.

Εκείνη την ώρα, ο 49χρονος Κρις - αν πράγματι ήταν αυτός, όπως γράφει χιουμοριστικά η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» - βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού του και, απ' ότι φαίνεται στο βίντεο, ήταν όπως τον γέννησε η μαμά του.


H σύζυγός του, Κριστίνα Γκρίβεν Κουόμο, ανέβασε το επίμαχο βίντεο στο Instagram στις 27 Μαΐου, με τον γυμνό άνδρα να στέκεται έξω από το σπίτι.

Κλείσιμο
Πολλοί χρήστες στα social media σχολίασαν ότι ο γυμνός άντρας ήταν ο οικοδεσπότης της εκπομπής του CNN «Cuomo Prime Time» που στεκόταν στον κήπο της βίλας τους, στο Σαουθάμπτον της Νέας Υόρκης.

Η Κριστίνα κατέβασε αμέσως το βίντεο όταν κατάλαβε ότι εξέθετε την οικογένειά της, ωστόσο, ορισμένοι χρήστες το αναπαρήγαγαν.


Μέχρι στιγμής, πάντως ο 49χρονος Κουόμο και η σύζυγός του δεν έχουν προβεί σε κάποιο σχόλιο.

Από τους 123.000 ακόλουθους της Κριστίνα στο Instagram, πολλοί ήταν αυτοί που παρακολούθησαν τη μητέρα τριών παιδιών να κάνει γιόγκα μόνο και μόνο για να ρίξουν μια ματιά στο ολόγυμνο άνδρα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ιστοσελίδα «Page Six».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κρις, αδερφός του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης  Άντριου Κουόμο, είχε νοσήσει από τον νέο κορωνοιό και, ενώ βρισκόταν σε καραντίνα στο υπόγειο του σπιτιού του, έκανε κανονικά την εκπομπή του.

Ειδήσεις σήμερα: 

ΗΠΑ: Αστυνομικοί πλένουν τα πόδια Αφροαμερικανών θρησκευτικών ηγετών

Οι απίστευτες γκάφες που έγιναν (και έμειναν) στις ταινίες Fast & Furious (video)

Εξαφάνιση Μαντλίν: Ψάχνουν υπάλληλο που ενημέρωσε τον Γερμανό παιδόφιλο ότι το δωμάτιό της ήταν ανοιχτό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης