Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν την Τετάρτη στη Δυτική Γαλλία, όταν ένας 37χρονος άντρας άνοιξε πυρ κατά τη διάρκεια επαγγελματικής συνάντησης.
Η αστυνομία ανέφερε ότι το κίνητρο του δράστη παραμένει ασαφές, ωστόσο υπάρχει επαγγελματικός δεσμός ανάμεσα σε αυτόν και την εταιρεία στο Saint-Varent της Γαλλίας, όπου σημειώθηκε το περιστατικό. Μετά τους πυροβολισμούς, ο δράστης έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, ενώ κατέληξε λίγες ώρες μετά.
Η πόλη βρίσκεται περίπου 366 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Παρισιού.
«Τα γεγονότα συνέβησαν σήμερα στα γραφεία εταιρείας που διαχειρίζεται λατομεία στο Saint-Varent», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Ένας υπάλληλος εισήλθε στα διοικητικά γραφεία της εταιρείας και μπήκε σε μια αίθουσα όπου βρισκόταν σε εξέλιξη μια επαγγελματική συνάντηση».
Ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία ήταν οπλισμένος με πιστόλι, μετά τους πυροβολισμούς«έστρεψε το όπλο στον εαυτό του», τόνισε η εκπρόσωπος της αστυνομίας και συνέχισε: «Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι συνέβη στον χώρο εργασίας και υπάρχει επαγγελματικός δεσμός μεταξύ του ατόμου που πυροβόλησε και της εταιρείας. Ήταν σε υποχρεωτική άδεια και προφανώς είχε κηρυχθεί ακατάλληλος για να συνεχίσει να εργάζεται. Δεν ξέρουμε ακριβώς για ποιο λόγο».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.